Suosikkini The Body Shopin kasvojenhoitotuotteista

195E7ECF-1DFF-4F0E-A123-EC4A43AE311A.jpeg*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Olen puhunut moneen otteeseen blogissani The Body Shopin vartalonhoitotuotteista (ah, ne vartalovoit), mutta brändin kasvojenhoitotuotteista en ole juurikaan tainnut höpötellä. Nyt on pakko kuitenkin vinkata yhdestä tutustumisen arvoisesta ihanuudesta, joka vetelee itselläni tällä hetkellä uhkaavasti jo viimeisiään.

Kyseessä on Drops of Youth -tehotiiviste, jonka sain testiin viime vuoden puolella. Olin testannut tästä kauan sitten jonkun minitesterin ja jo silloin muistan ajattelleeni, että tähän pitäisi joskus tutustua tarkemmin, sen verran hyvän tuntuman ja ilmeen se iholle jätti. Olinkin yhtä hymyä, kun tämä tipahti testiin.

D33D32C5-4FF1-40F7-8A3B-EC25F0644322.jpegDrops of Youth -tehotiiviste on valmistettu 99 % luonnollista alkuperää olevista ainesosista ja se on täysin vegaaninen. Tuote sisältää kolmen kasvin kantasolu-uutetta: alppitähteä Alpeilta Trentino-Altosta Italiasta sekä meripiikkiputkea ja merifenkolia Etelä-Bretagnesta Ranskasta. Lisäksi tiiviste on rikastettu yhteisökaupan luomubabassuöljyllä, joka tulee Brasiliasta.

Tiiviste on koostumukseltaan geelimäisen paksuhkoa ja se imeytyy nopeasti syvälle ihoon pienimolekyylisten ainesosien ansiosta. Tämän imeytymistä ei joudu koskaan odottelemaan, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti aamuisinkin käytettäväksi. Iho jää ihanan sileän ja pehmeän tuntuiseksi välittömästi! Tiiviste nopeuttaa epidermiksen uusiutumista ja parantaa täten ihon kuntoa. Säännöllisessä käytössä se myös kirkastaa ihoa.

064E825D-C715-4C30-890C-89921CA3986A.jpegVaikka tuotetta suositellaan käytettäväksi seerumin alla, riittää tämän kosteutusteho hyvin jo itsessään vähän kuivemmallekin iholle. Usein olenkin käyttänyt tätä seerumin sijasta ja levittänyt päälle vain kosteusvoiteen, iltaisin taas saatan käyttää tämän päällä vielä BYBIn ihanaa mansikkaboosteria ja iho suorastaan hehkuu onnesta. ❤

Tiiviste sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen ikääntymisen ensimerkkeihin. Pulloa löytyy kahta kokoa, 30 ml (joka näytti olevan juuri nyt vain 20€) sekä hulppea 50 ml.

Onko Drops of Youth -sarjan tuotteet sulle jo tuttuja?


2 thoughts on “Suosikkini The Body Shopin kasvojenhoitotuotteista

  1. Kuulostaa ihanalta tuotteelta, mutta hieman intoani laskee se, että denaturoitu alkoholi on inci-listassa kolmantena. Se ainakin minun silmissäni jollain tapaa romahduttaa ostoinnon. Jotain vastaavaa olen TBS:ltä käyttänyt, mutta ilman alkoholia;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s