Mehuteollisuuden jäämistä ihonhoitotuotteeksi – ihana BYBI Beauty Strawberry Booster

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

*BYBI Beauty on valloittanut luonnonkosmetiikan ystävät laadukkailla tuotteillaan ja söpöllä pakkausdesignillaan, joka poikkeaa luonnonkosmetiikan yleisilmeestä ihanalla, leikkisällä tavalla. Sarjan tuotteet valmistetaan käyttäen ainoastaan ihoa ravitsevia, 100% luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat myös täysin vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Viimeisimpänä valikoimaan on tullut kolme tehokasta boosteria, jotka on suunniteltu täydentämään ja tukemaan jokaisen tämän hetkistä ihonhoitorutiinia eikä niinkään korvaamaan mitään tiettyä tuotetta. Boostereita voi lisätä seerumin tai voiteen mukaan tuomaan iholle extra-annoksen hoivaa. Boostereita voi käyttää myös seerumin tapaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse punnitsin kahden boosterin, tämän tehokosteuttavan Strawberryn ja kirkastavan Buritin, välillä, mutta tämä suloinen *Strawberry Booster vei tähän aikaan vuodesta voiton. Tuote on 100 % kylmäpuristettu mansikansiemenöljy ja todellinen kestävän kehityksen kosmetiikkatuote: se on nimittäin valmistettu mehuteollisuudesta jääneistä mansikansiemenistä.

DDD579D8-2EE2-4261-ADD7-D08832617B1E.jpegStrawberry Booster sisältää runsaasti Omega-6 ja Omega-3 -rasvahappoja, joiden ansiosta se silottaa, ravitsee ja kosteuttaa todella kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa. Täydellinen lisä siis jokaisen kosteutta kaipaavan nassun ihonhoitorutiinin! Äläkä anna öljy-nimen hämätä: vaikka kyseessä on mansikansiemenöljy, on boosteri on kevyt ja se imeytyy vikkelästi.

Tuotteessa on pienen pieni häivähdys mansikan tuoksua, mutta mikään teollinen tuoksu ei ole kyseessä. *Strawberry Booster sisältää nimittäin vain yhden ainesosan ja se on mansikansiemenöljy, ei yhtikäs mitään muuta.

Minkä boosterin sinä valitsisit? ❤️


4 thoughts on “Mehuteollisuuden jäämistä ihonhoitotuotteeksi – ihana BYBI Beauty Strawberry Booster

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s