Kuulauden lähteillä – luonnolliset vitamiinitipat kasvoille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Jokainen vähänkään enemmän blogiani seurannut tietää, että rakastan kuulasta, hehkuvaa ihoa. Yksi tämän hetken ihonhoitosuosikeistani tuleekin tässä: Mádara Pihjala Drops Glow Booster -vitamiinitipat. Ai että, ihoni rakastaa tätä tuotetta! Ja niin tuntuu rakastavan muuten monen muunkin iho: tämä tuote on palkittu mm. Cosmopolitanin Beauty Awardeissa viime vuonna enkä ihmettele yhtään miksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVitamiinipitoinen Pihjala Drops Glow Booster on oikeastaan ikään kuin öljyn ja seerumin sekoitus, joka paitsi parantaa ihon kosteustasapainoa tehokkaasti, tuo iholle myös välittömästi kuulaan, kauniin hehkun – onhan tuote jo väriltään kauniin oranssisen hehkuva. Tuote on kevyen öljymäinen ja jo muutama tippa riittää, minkä ansiosta pullo on tosi riittoisa. Omalla, kosteusköyhällä ihollani tuote toimii erinomaisesti niin meikin alla (käytän toisinaan esim. tämän Originsin voiteen alla, superkuulas iho on taattu) kuin illallakin ennen nukkumaanmenoa.

Tipat tuovat kasvoille extra-annoksen vitamiineja: tuote nimittäin sisältää E-vitamiinia ja provitamiini-A:ta, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ilmansaasteilta. Purasruohon gammalinoleenihappo GLA ja helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä ja rauhoittavat ihoa. Iholle jää tämän jäljiltä niin kimmoisa ja ravittu fiilis, tykkään. ❤

70A42B5F-C4FA-4B57-BED3-56CD0DABBBE1.jpegLisäksi Pihjala Drops Glow Booster muuten tuoksuu ihanan pirskahtelevalle. Joku puhuu kettukarkkien tuoksusta, itse en sitä allekirjoita, mutta herkullinen se on joka tapauksessa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja mikä parasta, se on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Iso suositus!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s