SodaStream kauneudenhoidossa – mistä on kyse? (+ARVONTA)

8C26478B-EDB7-452A-9704-7A8E4B47B8AB.jpegMiten ihmeessä SodaStream liittyy kauneudenhoitoon? Tämä taitaa olla useimman reaktio tässä vaiheessa. Niin oli nimittäin omanikin saadessani yhteydenoton haluaisinko kokeilla SodaStream Spirit*-laitetta erityiseen kauneudenhoitotarkoitukseen. Koska olen varsin utelias tyyppi mitä kauneudenhoitoon tulee, tässä vaiheessa kiinnostukseni oli jo noussut hetkessä nollasta sataan enkä meinannut malttaa enää odottaa, että pääsisin testaamaan tätä ihan itse!

D2CC074B-B5D1-4269-86CB-A8E6DCE4989E.jpegSodaStream on nimittäin luonut kauneudenhoitoon oman erityisen Beauty Bubbles -pullon, jonka avulla kuplavesi on siellä missä ihonhoitosikin. Beauty Bubblesin idea pohjautuu tämän hetken kuumimpaan kauneustrendiin, joka saa alkunsa mistäpä muustakaan kuin korealaisen ihonhoidon rutiineista. Kasvojen pesu ja jopa kasvohoito korealaiseen tyyliin tapahtuu nimittäin upottamalla kasvot kuplaveteen. Vaikuttaa siltä, että K-Beauty on löytänyt tiensä ihan toden teolla nyt myös Suomeen!

CD96EFEB-1CA4-4174-943F-D1D6C7519632.jpegNormaalia SodaStream-pulloa huomattavasti sirompi Beauty Bubbles-pikkusisko on helppo säilyttää vaikka kylppärissä ikään kuin kasvoveden tavoin. Kauneusasiantuntijat ympäri maailman ovat kuplavesitrendistä varsin innoissaan: kuplaveden kuplat nimittäin

  • puhdistavat ihohuokosia hellävaraisesti
  • poistavat kuollutta ihosolukkoa
  • parantavat kasvojen verenkiertoa sekä
  • tuovat sille lisää hehkua.

C53EACCE-2642-4F9D-8572-45928DA70B8F.jpegKasvot vaativat hieman totuttelua kuplaveden käyttöön ja alkuun onkin hyvä käyttää vanulappuja upottamisen sijaan. Iho puhdistetaan normaalisti, jonka jälkeen vanulappu kastetaan kuplaveteen ja kostutetaan sillä kasvot. Jos tämä tuntuu hyvältä, voi kuplavettä lisätä kasvoille hieman lisää.

Kun kasvot ovat tottuneet kupliin, voi kokeilla varsinaista upottamistekniikkaa. Tällöin kulho täytetään kuplavedellä ja kasvot upotetaan veteen noin 15 sekunnin ajaksi. Kuulostaa jännältä ja varsinkaan aluksi tämä ei ole mikään ihan helpoin kauneudenhoitorutiini. Kun oman tekniikan löytää (itse hengittelen ulospäin suun kautta), päästään itse asiaan. Kuplat tuntuvat kirpsakan pirteältä ja kipristelevältä iholla, ihan erilaiselta ja paljon voimakkaammalta kuin olin kuvitellut. Tunne on itse asiassa aika kiva! Sekä iho että oma fiilis virkistyy huomattavasti tässä kuplakylvyssä, se elvyttää väsähtänyttä ihoa ihanasti. Normaalille ja kuivalle iholle kuplapesu suositellaan tekemään kerran viikossa, rasvaiselle iholle puolestaan 2-3 kertaa viikossa.

3F33846A-829C-4D34-9B0C-4755892DCF0D.jpegIlokseni pääsen arpomaan Instagramin puolella myös teidän kesken palkitun SodaStream Spirit -hiilihapotuslaitteen sekä laitteeseen sopivan, maailman söpöimmän Beauty Bubbles -pullon kauneudenhoitoon! ❤️ Suoraan IG-arvontaan pääset tästä, osallistumisaikaa on tasan viikko eli 27.1. klo 23.59 asti. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät IG-postauksesta.

Otatko haasteen vastaan, lähdetkö kokeilemaan kuplavettä ihonhoidossa?

*SodaStream Spirit & Beauty Bubbles saatu


2 thoughts on “SodaStream kauneudenhoidossa – mistä on kyse? (+ARVONTA)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s