Mikä kiinnosti eniten vuonna 2018?

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika ottaa pieni katsaus kuluneen vuoden luetuimpiin postauksiin. Mitkä vuoden 2018 postauksista kiinnosti teitä eniten?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYlivoimaisesti vuoden ja itse asiassa koko blogihistoriani luetuin postaus koski essencen magneettiripsiä. Vielä tänäkin päivänä kyseiseen postauksen päädytään useita kertoja päivittäin. Magneettiripset ovat ihastuttaneet ja ihmetyttäneet monia, mutta tiivistetysti ne on kyllä erinomainen ja superkätevä vaihtoehto näyttävämpään lookiin liimattavien ripsien tilalle! Koko postauksen pääset lukemaan täältä.

Toiseksi eniten luettiin postausta The Body Shopin tämän vuoden joulukalentereiden sisällöstä. Kokosin postaukseen mietteitäni jokaisesta kolmesta kalenterista ja punnitsin hinta-laatu-suhdetta paljastamatta kuitenkaan suoraan, mitä kalenterit pitää sisällään. En nimittäin halunnut pilata kenenkään ylläriä! Toivottavasti tästä oli apua monelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARuudun sillä puolen näyttää olevan enemmänkin kosmetiikkakalentereiden faneja, sillä heti kolmanneksi luetuimpana postauksena komeilee jättimäinen koonti tämän joulun parhaimmista kosmetiikkajoulukalentereista. Itselläni oli tänä vuonna tuo aivan mielettömän ihana lookfantasticin pr-lahjana saatu kalenteri, jota voin suositella kyllä tulevinakin vuosina ihan jokaiselle!

Ei ole jäänyt epäselväksi, että essencen tuotteet teitä ainakin kiinnostavat, sillä ne ovat lähes poikkeuksetta aina blogini luetuimpia postauksia. Enkä yhtään ihmettele, ne ovat ihan huikeita! Neljännelle sijalle kipusi nimittäin postaus essencen viime kevään ja kesän kiinnostavimmista uutuuksista. Tuossa postauksessa vilahtava ripsari aivan on aivan lyömätön, ehdoton suosikkini tällä hetkellä kaikista maailman ripsareista. Oma postaus kyseisestä ripsarista löytyykin täältä.

8e00eaf3-18ab-4b14-8bac-3e84c52848e4.jpegYllätys, yllätys, viidettäkin sijaa pitää essence-postaus, tällä kertaa esittely essencen syksyn uutuuksista. Myös syksyn uutuudet oli aivan mielettömän kovia ja näistä jäikin monen monta tuotetta käyttöön. Kevään kokoelmaa odotellessa. ❤️

Tämän myötä haluan antaa ison kiitoksen sinne ruudun toiselle puolelle jokaiselle, joka mun blogia tykkää seurailla! Tämä vuosi on ollut blogini menestyksekkäin ja kävijämäärät ovat kasvaneet ihan hurjasti. KIITOS. Ilman teitä tämä olisi aika yksinäistä. ❤️


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s