Tärkeimmät siveltimet yhdessä paketissa – Real Techniques Everyday Essentials

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJatketaanko vielä vähän sivellinjutuilla? Nyt esittelyvuoroon pääsee nimittäin yksi kaikkien aikojen suosikkiseteistäni! Kuten viime sivellinpostauksessa mainitsinkin, ilman hyviä siveltimiä ei laadukkaatkaan meikit tarjoa parastaan. Silti jostain kumman syystä monelle siveltimet ovat varsin vierasta maaperää – samaa sivellintä käytetään pesemättä vähän kaikkiin sävyihin, todetaan, ettei jokin tuote toimi kokeilematta toisen tyyppistä sivellintä. Olen todennut erityisesti meikkivoiteiden kohdalla, että sillä millä ja miten tuotteen levität on aivan valtava vaikutus lopputulokseen.

Tämä I love me -messuilta ostamani setti on ollut siitä lähtien valehtelematta käytössä ihan päivittäin. Real Techniques Everyday Essentials -setti* nimittäin sisältää periaatteessa kaikki tärkeimmät siveltimet, mitä meikkiin tarvitset. Laadukkaat työvälineet tekevät meikkaamisesta ehdottomasti kivempaa ja lopputuloksesta kauniimman!

B2C5BC93-1645-4EC3-ADDA-3DE3AE8C6670.jpegExpert Face Brush on suht napakka ja tiheä sivellin, joka toimii niin nestemäisten kuin puuterimaisten meikkipohjien levittämiseen. Aivan paras erityisesti mineraalimeikkien työstössä, johon itse käytän tätä joka päivä. Mulla on tästä setistä kaksi suosikkia ylitse muiden ja toinen niistä on juurikin tämä. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlush Brush on itselleni pikemminkin viimeistelypuuterisivellin ja kaikkiin suuriin linjoihin, sillä kokonsa puolesta tämä on omille kasvoilleni poskipunan levittämiseen turhan iso. Toimii hyvin myös lämmön tuomiseen kasvoille aurinkopuuterilla! Blush Brush on ihanan fluffy-kaveri, jonka jälkeen irtokarvoja ei tarvitse ollaan keräämässä kasvoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReal Techniquesin meikkisieniä itseltäni löytyy 5 kpl ja suosittelen niitä kyllä ilolla muillekin. Todella hyviä! Esimerkiksi tämän Clarinsin meikkivoiteen levitän yleensä aina juuri RT:n meikkisienellä. Jälki on tosi siistiä ja sieni on sopivan pehmeä luonnollisen, mutta peittävän pohjan luomiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASetting Brush on omassa käytössäni poskipuna- ja highlightersivellin, ja tämä onkin nyt se toinen sivellinsuosikkini tästä joukosta. Rakastan tätä! Kyseisellä siveltimellä saa työskenneltyä todella tarkasti ja tuotua luonnollista hehkua iholle vaivattomasti. Sivellin toimii yllättävän hyvin kokonsa ja mallinsa puolesta myös värin sipaisemiseen luomille, mistä kerroinkin täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeluxe Crease Brush toimii niin luomivärisiveltimenä kuin kiillon poistamiseen yksittäisistä kohdista kuten nenän pielistä. Lisäksi tällä voi levittää peitevoiteen hyvinkin siististi eli käyttötarkoituksia löytyy.

BC139886-0DB1-46BA-A7EE-96E35E49772E.jpegReal Techniquesin siveltimet säilyvät tosi hyvänä päivittäisestä käytöstä huolimatta enkä ole niistä saanut ikinä vielä yhtäkään rikottua tai edes huonompaan kuntoon. Säännöllinen ja hellävarainen pesu sekä oikeaoppinen säilytys auttavat siveltimiä säilymään hyvänä kovassakin käytössä. RT:n ja Ecotoolsin siveltimet ovat ehdottomasti niitä, joihin kannattaa panostaa. Tämä* setti on hinta-laatu-suhteeltaan vertaansa vailla, iso suositus!

*affiliate-linkki

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s