Ecotools Warm Winter Glow Beauty Kit – edullinen, mutta laadukas sivellinsetti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaikka käytössä olisi kuinka hyviä meikkejä, huonoilla siveltimillä niistä ei saa kaikkea hyötyä irti. Siksi omiin tarpeisiin ja tuotteisiin sopiviin siveltimiin kannattaa panostaa. Jokainen nimittäin varmasti tietää, miten raivostuttavaa on esimerkiksi keräillä siveltimestä irtoavia karvoja valmiin meikkipohja seasta… Panostaminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita kallista hintaa. Siksi haluankin vinkata teille tästä Ecotoolsin Warm Winter Glow Beauty Kitistä (24,90€), jonka sain testattavaksi. Tämä paketti kätkee sisäänsä sellaisen setin, jolla pääsee meikissä jo hyvin pitkälle!

Itselläni on selkeät kaksi sivellinbrändisuosikkia, joista toinen on Real Techniques ja toinen juurikin Ecotools – näistä molemmat ovat edustettuna meikissäni päivittäin. Ecotoolsin siveltimet ovat oman kokemukseni mukaan tosi laadukkaita ja kestäviä, ja niillä saa työskenneltyä tarkasti ja siististi. Warm Winter Glow -setin siveltimet ovat kaiken lisäksi aivan poikkeuksellisen kauniita! Lahjapakkaus sisältää 6 erilaista sivellinpäätä, meikkisienen, supersöpön matkapeilin sekä tyylikkään säilytysrasian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanan pehmeä Round Powder -sivellin sopii erinomaisesti puuterimaisten tuotteiden levittämiseen ja erityisesti meikkipohjan viimeistelyyn esimerkiksi irtopuuterilla. Sivellin tuntuu iholla tosi miellyttävältä eikä siitä irtoa karvoja. Kaiken kaikkiaan todella hyvä puuterisivellin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAClassic Foundation -sivellin on nimensä mukaisesti litteä meikkivoidesivellin, joka toimii käytössä tosi mukavasti, kunhan meikkivoiteen muistaa pitkien vetojen sijaan tuputella iholle ja mieluusti vielä vaikka viimeistellä meikkisienellä. Tämän mallinen sivellin on muuten myös oikein hyvä kasvonaamioiden levittämiseen kuten olen tainnut aiemminkin vinkata!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALahjapakkaus sisältää myös kaksi todella hyvää kaksipäistä sivellintä, Smudge & Line -siveltimen sekä Airbrush & Detail -siveltimen. Itse aina vähät välitän mihin tarkoitukseen mikäkin sivellin on tarkoitettu ja käytän niitä siihen, mihin parhaaksi näen. Detail-pää onkin parhain testaamaani sivellin puuterimaisen rajauksen tekemiseen, aivan uskomattoman tarkka ja juuri sopivan napakka tämän tyyppiseen työskentelyyn!

Airbrush on puolestaan suunniteltu peitevärin levittämiseen, mutta itse tykkään siitä enemmän luomiväreillä työskennellessä. Smudge sitten puolestaan on ihan tarkoitettukin luomivärien levittämiseen ja häivyttämiseen. Line -pää sopii puolestaan hyvin luomivärin levittämiseen alaluomelle sekä kulmien tekemiseen, jos tykkää vähän paksummasta siveltimestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViimeisimpänä esittelyvuoron saa Ecotoolsin Tri-Fecting Wedge-meikkisieni, johon suhtauduin etukäteen jokseenkin skeptisesti, mutta joka täytti ja jopa ylitti odotukset. Tämä on nimittäin todella hyvä siistin meikkipohjan tekemiseen!

Tämä setti onkin hyvä lahja kenelle tahansa meikkaavalle henkilölle tai vaikkapa itselle, mikäli uusille siveltimille on tarvetta. Näille siveltimille/välineille tulee käyttöä varmasti eikä yhdelle välineelle jää hintaa kuin vähän päälle 4€. Onko Ecotoolsin siveltimet jo sulle tuttuja?

Psssst… mulla on tällä hetkellä testissä myös muutamia muita Ecotoolsin siveltimiä ja joukossa on mm. tämän hetken ehdoton suosikkini meikkivoiteen levittämiseen. Näistä tulossa vähän myöhemmin lisää blogiin. Lisäksi tulossa on postaus Real Techniquesin superhyvästä setistä, joten pysykäähän kuulolla. ❤

 


3 thoughts on “Ecotools Warm Winter Glow Beauty Kit – edullinen, mutta laadukas sivellinsetti

  1. Ecotoolsin siveltimet on tuttuja ja erinomaisiksi havaittuja. Itse pidän eniten merkin kasvosiveltimistä. Mulla on myös kolmiomallinen meikkisieni, mutta se on niin huokoista (ainakin omasta mielestäni), että imee meikkivoidetta vähän liian paljon, enkä saa sillä ihan optimaalisti lopputulosta. Muuten valtaosa Ecotoolsin tuotteista on ihan hittikamaa:)

    Tykkää

    1. Ecotoolsin siveltimissä on kyllä hyvä hinta-laatusuhde, kestävät hyvin käytössä ja ovat kaikin puolin laadukkaita 🙂 itse olen pitänyt myös tuosta meikkisienestä (kunhan sen muistaa vain kastella ennen käyttöä), mutta niitäkin on niin monenlaisia, ettei kaikki vaan toimi kaikille. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s