Kotimaista luonnonkosmetiikkaa ilman mitään ylimääräistä – esittelyssä Laponie of Scandinavia

B00DA7E9-C899-471C-95BC-04A398D3941E.jpeg*Postauksen linkit affiliate-linkkejä, tuotteet saatu

Haluatteko kuulla eräästä ihanasta uudesta luonnonkosmetiikan sarjasta, joka sopii myös useille allergioista ja herkkyyksistä kärsiville? Jos ylipäätään mutkaton, mutta tehokas ihonhoito on sun juttu, olet oikean postauksen parissa. Keväällä lanseerattu kotimaisen luonnonkosmetiikan ihastuttava uutuus *Laponie of Scandinavia tuo nimittäin monellakin tapaa virkistävän tuulehduksen luonnonkosmetiikkarintamalle. Jokainen sarjan tuotteista sisältää vain harvoja, mutta tarkoin valikoituja raaka-aineita. Esimerkiksi kasvoöljy koostuu vain ja ainoastaan neljästä raaka-aineesta, mikä on tänä päivänä hyvin harvinaista, mutta ehdottomasti etsimisen arvoista. Sarjan tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita, minkä lisäksi ne ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia niin itse tuotteen kuin raaka-aineidensakin puolesta.

871E6D0C-E05B-4196-93E5-365AD1AE47D2.jpegTuotesarjan tarina on saanut alkunsa perustaja Kristina Pentin iho-ongelmista, joihin mitkään tuotteet, hoidot tai lääkkeet eivät toimineet. Hän alkoi tutkimaan raaka-aineita, opiskeli kosmetiista kemiaa ja kehitteli omalle allergiselle ja hyvin herkälle iholle toimivia yksikertaisia tuotteita. Tänä päivänä Laponie of Scandinavia -tuotteet kehitetään yhdessa tuotekehityskemisti Jaana Ailuksen kanssa Espoon Otaniemessä ja tuotanto tapahtuu sekä Suomessa että naapurimaassamme Ruotsissa.

299D3879-F76A-4CEC-956E-A2BF3818665F.jpegNo entäpä sitten näiden ulkonäkö? Pakko todeta, että nämä minimalistisen kauniit pakkaukset hivelevät kyllä tällaisen esteetikon silmää. Skandaavista luontoa kunnioittavan pakkausdesignin takana on suomalainen suunnittelija/kuvittaja Aino-Maija Metsola . Upeus ei kuitenkaan missään nimessä jää vain ulkoiseksi vaan sisältö se vasta onkin täyttä kultaa, ja siihen päästäänkin nyt. En ole pitkään aikaan vakuuttunut näin kovasti yhdestäkään ihonhoitosarjasta! Tuotteet on saatu PR-näytteenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Milk Cleanser, 100 ml/18€

Tämä puhdistusmaito tai pikemminkin -voide on täyttä rakkautta! Ehdottomasti kuivan ja kosteusköyhän ihon unelma. Tuote sisältää ihoa ravitsevaa rapsiöljyä sekä hoitavaa xylitolia, jotka poistavat epäpuhtaudet ja meikin (myös silmämeikin) hellävaraisesti. Puhdistusmaito levitetään kuivalle iholle ja poistetaan joko normaalisti vedellä tai kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Oma ihoni yksinkertaisesti rakastaa tätä tuotetta: meikit lähtevät tehokkaasti ja iho jää todella kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi! Taisin ensimmäisellä kokeilukerralla ihastella oikein ääneen, että vitsit miten hyvä tuote. Ihana helliä myös ripsiä näin ravitsevalla meikinpoistoaineella! ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Gel Cleanser, 100 ml/18€

Puhdistusgeeli puolestaan on syväpuhdistava, ja se liuottaa epäpuhtaudet ja meikit kasviperäisen pinta-aktiiviaineen avulla. Geeli sisältää hoitavaa sokerijuurikasuutetta sekä xylitolia, joka jättää ihon puhtaaksi ilman, että se jää kiristäväksi. Itse pidän päivittäisessä käytössä enemmän tuosta puhdistusmaidosta, mutta tämäkään ei missään nimessä ole kuivemmallekaan iholle liian voimakas, varsinkaan silloin tällöin syväpuhdistuksessa käytettäessä. Ja jos ihmettelette, niin tuolle omalle pakkaukselleni on selvästi käynyt joku vahinko tehtaalla, kun etiket on vähän vinossa, mutta sisältöön se ei onneksi vaikuta. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Face Oil, 30 ml/44€

Laponie of Scandinavian kasvoöljy on kasvoöljy, jota rakastavat todennäköisesti nekin, jotka eivät kasvoöljyistä muuten pidä. Tämä öljy nimittäin imeytyy ihoon aivan harvinaisen hyvin ja iho jää oikeasti lähes mattapintaisen fiiliksen, kunhan pienen hetken malttaa odottaa ja hieraista kasvoja sen jälkeen uudelleen. Itse käytän tätä esimerkiksi aamuisin myös meikin alla ja toimii erittäin hyvin näin normaalilla/kosteusköyhällä iholla.

Kyseessä on öljy, joka ei tosiaan sisällä mitään muuta kuin öljyjä: korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä, rauhoittavaa vadelmansiemenöljyä sekä uudistavaa ruusunmarjaöljyä. No-nonsense skincare sanan varsinaisessa merkityksessä. Öljyt on tärkeä lisä ihonhoitoon aivan erityisesti näin talvella, sillä ne auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon hidastamalla vedenhaihtumista. Jos ihoni rakastaa tuota puhdistusmaitoa, niin niin se rakastaa kyllä tätä öljyäkin. Tuo kaksikko onkin ollut suosikkini viime aikoina ihonhoidossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*All-Around Balm, 15 ml/19€

All-Around Balm on tehokas monitoimituote, joka toimii yhteen jos toiseenkin ihopulmaan: rohtuneisiin huuliin, kynsinauhoihin, naarmuihin, näppyihin tai miksei koko kasvoille esimerkiksi yönaamioksi tai highlighterin tavoin meikin päälle. Tuotteen luvataan sopivan myös meikin alla, mutta tämän paikkansa pitävyyttä en ole vielä itse testannut. Silloin, kun iho kaipaa erityisen rauhoittavaa ja hellivää huolenpitoa, tykkään levittää balmia koko kasvoille yöksi. Aamulla iho kiittää.  Tämän koostumus on muuten aivan mieletön, jotenkin sellaisen samettisen pehmeä, jopa poikkeuksellinen sanon minä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIlokseni voin kertoa, että tuotevalikoima on juuri hetki sitten laajentunut näiden neljän tuotteen lisäksi kahdella uutuustuotteella, suihkutettavalla kasvovedellä sekä kasvovoiteella. Kuten ehkä tuotevalikoimasta jo huomasitkin, Laponie of Scandinavian tuotefilosofia ei noudata perinteistä ihotyyppijakoa vaan se perustuu erilaisiin ihonpäiviin. Iho kun ei anna tunnu samalta tai ylipäätään voi samoin vaan kaikki tämä riippuu niin hormoneista, stressistä, ruokavaliosta kuin ilmastostakin. Sarjan tuotteita voikin yhdistellä itse eri ihopäivien ja omien tarpeiden mukaan. Eikö ole aika kiinnostava sarja?


One thought on “Kotimaista luonnonkosmetiikkaa ilman mitään ylimääräistä – esittelyssä Laponie of Scandinavia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s