Miten välttyä virheostoksilta ja oppia hoitamaan ihoaan aidosti oikein?

3CC9E32F-55ED-4879-9D50-B68FA5E5A6C5.jpeg*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Millaisiin kosmetiikkatuotteisiin kannattaa oikeasti panostaa? Miten välttyä turhilta kosmetiikkaostoksilta? Miten INCI-listoja luetaan? Miten olla joutumatta markkinoinnin uhriksi? Entä miten oppia ymmärtämään ihonsa tarpeita oikein?

Voisin melkein lyödä vetoa, että moni teistä siellä ruudun takana pohtii näitä samoja juttuja ja kaipaa niihin luotettavia vastauksia. Onneksi voin ilokseni kertoa, että nämä ja monet muut ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvät kysymykset käydään läpi TwistBe:n kattavassa Uusi alku ihollesi -valmennuksessa, joka on ainut laatuaan. Valmennus on saatu TwisBe:ltä.

Kyseessä on itse asiassa maailman ensimmäinen kuluttajille suunnattu ihonhoitoon keskittyvä verkkovalmennus. Aikamoista! Mikä parasta, valmennuksen takana on TwistBe:n omat ihanat naiset Veera, Susanna ja Kati, jotka todella tietävät mistä puhuvat. Tällä kolmikolla on taustalla nimittäin vahva alan koulutus (naiset ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta ja ovat lisäksi kauppatieteiden maistereita), jonka päälle heillä on vuosien kokemus alalta. Itse vakuutuin näiden naisten ammattitaidosta täysin tavatessani Katin alkusyksystä – kävi aika nopeasti selväksi, että TwistBe:lle ihonhoito on sydämen asia eikä laadusta tingitä. Vitsit, mikä laaduntarkistusprosessi heillä on tuotevalintojen takana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOikeanlaisen ihonhoidon kannalta onkin oleellista ymmärtää, miten ihosi toimii ja millaiset asiat siihen vaikuttavat puhumattakaan siitä, mitkä tuotteet aidosti hoitavat ihoasi eivätkä vain jätä tunnetta hoitavuudesta. Siinä on iso ero, joka valitettavan monelta jää täysin huomiotta. Näihin pureudutaankin valmennuksessa hyvin perusteellisesti.

Uusi alku ihollesi -valmennus tarjoaa vinkkejä paitsi kosmetiikkaan, myös ravintoon. Valmennuksessa käydään muun muassa läpi, miten vaikutat ihosi kuntoon elämäntapavalinnoillasi, kerrotaan ihoa hellivistä ruoka-aineista sekä suoliston hyvinvoinnista. Itse puhuisinkin pelkän ihonhoitovalmennuksen lisäksi myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyseessä ei missään nimessä ole valmennus, jossa käydään läpi samat asiat, mitkä olet naistenlehdistä jo lukenut sataan otteeseen vaan nyt pureudutaan oikeasti aiheeseen todella syvällisesti. Verkkovalmennus on koottu ajatuksella: valmennus etenee hyvin loogisesti, kokonaisuudet ovat selkeitä ja asiat käydään läpi niin, ettei aikaisempaa tietämystä tarvita – riittää, että olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista.

Informaatiota ja konkreettisia vinkkejä ja oppia tulee valmennuksen myötä aivan valtavasti – jopa itseni kaltaisille kauneudenhoidon ja kosmetiikan parissa valtavasti aikaa viettäville. Valmennus sisältää kaiken mahdollisen, mitä ihonhoidosta tai kosmetiikan sisällöstä olet ikinä halunnut tietää ja voin taata, että ahaa-elämyksiä tulee yksi jos toinenkin. Itsestäni ainakin tuntui, että olisin halunnut ahmia kaiken kerralla, niin älyttömän mielenkiintoista!

Voin luvata, että käsityksesi ihonhoidosta ja kosmetiikasta eivät ole tämän valmennuksen jälkeen enää entisensä. Vaikka kaikkea oppia et ottaisikaan käyttöön, tiedostat asioita paljon paremmin, minkä lisäksi voit ja ennen kaikkea osaat tehdä jatkossa parempia valintoja. Ihonhoitoon ja hyvinvointiin satsaaminen on aina panostus tulevaisuuteen.

Lisää valmennuksesta, sen sisällöstä sekä muiden valmennukseen osallistuneiden arvioita on luettavissa täällä.


4 thoughts on “Miten välttyä virheostoksilta ja oppia hoitamaan ihoaan aidosti oikein?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s