Tämän hetken suosikkimeikkivoide

OLYMPUS DIGITAL CAMERATäydellinen meikkivoide on sellainen, jota levittäessä joka aamu hämmästyy, miten hyvä lopputulos siitä syntyy. Se peittää, sulautuu täydellisesti ihoon ja jättää sen kauniin heleäksi sekä pysyy kauniina koko päivän. Kaunis meikkipohja on koko meikin A ja O – jokainen varmasti tietää, miltä kauniskin silmämeikki näyttää silloin, kun meikkipohja on huono. Suttuiselta ja väsyneeltä. Siksi sen oikean meikkipohjan löytäminen on ihan supertärkeää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen itse aivan ihastunut tähän Clarinsin Everlasting Foundation+* -meikkivoiteeseen, joka yksinkertaisesti hipoo täydellisyyttä. Huvittavinta tässä on se, että olin jo antamassa tätä kesällä eteenpäin, kun sävy oli tuolloin niin väärä. ONNEKSI en ehtinyt, sillä nyt rusketuksen ollessa kasvoilla enää muisto vain, sulautuu tämä sävy 112,5 Caramel ihonsävyyni aivan täysin.

Meikkivoiteen koostumus on paksuhko, mutta se levittyy iholle todella kauniisti ja tasaisesti, oma suosikkini levittämiseen on kostea beautyblender. Everlasting Foundation+ muodostaa iholle näkymättömän kalvon, minkä ansiosta pigmentti jakautuu tasaisesti ihon pinnalle. Jokainen pigmentti sisältää aminohapon, joka pitää meikin paikallaan koko päivän kaikissa olosuhteissa, jopa 18h. Tätä käyttäessä meikkipohjaa ei ole tarvetta ainakaan normaalilla iholla korjailla lainkaan, meikki vain pysyy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA5843F7B9-43C4-4D3E-9594-1408EA7A6204.jpegLisäksi meikkivoide sisältää Clarinsin omaa valoaheijastavaa yhdistettä, joka tekee lopputuloksesta kauniin heleän. Meikkivoide tuntuu kasvoilla tosi miellyttävältä ja kasvipohjaisten mikrotyynyjen ansiosta iho pysyy kosteutettuna koko päivän. Meikin kiinnittämiseen käytän tällä hetkellä Everyday Mineralsin, Lily Lolon tai baremineralsin mineraalimeikkipuuteria, jolloin lopputuloksesta ei tule liian mattainen.

Everlasting Foundation+ ei muuten keräänny tai paakkuunnu päivän aikana saatika kulu esimerkiksi nenän ympäriltä juuri lainkaan, minkä vuoksi tämän kanssa voi huoletta olla koko päivän. Oma tämän hetken ehdoton suosikkini! ❤️

*postaus sisältää affiliate-linkkejä


5 thoughts on “Tämän hetken suosikkimeikkivoide

  1. Näyttää ihan superhyvältä! 🙂 Mulla on ollut yks meikkivoide Clarinsilta, se sellainen mattameikkivoide ja oon tykännyt tosi paljon 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s