Hyvästi mustapäät – esittelyssä edullisempi vaihtoehto FOREOlle

E2444CA4-3BBB-4664-BDD0-1DD12060B059.jpegIhonpuhdistus on ihon hyvinvoinnin kannalta aivan avainasemassa eikä sen kanssa kannata missään nimessä laiskotella. Meikinpoistoaineet poistavat kyllä osan meikistä, mutta lähes poikkeuksetta iholle jää vielä puhdistustuotteen jälkeenkin meikkipohjan rippeitä. Pidemmän päälle tämä aiheuttaa usein epäpuhtauksia eikä ihonhoitotuotteetkaan pääse vaikuttamaan ihanteellisesti, mikäli iho ei ole puhdas. Nyt esittelenkin teille pienen apurin, joka ratkaisee nämä pulmat ja vie ihonhoitoon aivan uudelle levelille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain nimittäin testiin vahvasti FOREOn tuotteita (erityisesti FOREO LUNA Go:ta)  muistuttavan värähtelevän silikonisen puhdistusharjan, Naturelin oman Facial Cleansing Brushin. Tämä söpön kaverin pienen koon ei kannata antaa hämätä, sillä kyseessä on hämmästyttävän tehokas ja käytännöllinen tuote. Värähtelytekniikka ja pehmeät silikoniharjakset syväpuhdistavat ihoa, ehkäisevät ihon ikääntymistä ja ennaltaehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä. Hyvästi meikinrippeet, tämän jälkeen ei nimittäin vanulappuun jää mitään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPuhdistan aina aluksi kasvot meikipoistoaineella, jonka jälkeen levitän kasvojenpuhdistusaineen iholle ja aloitan kasvojen läpikäymisen harjalla. Harja on ihan superpehmeä ja värinä tuntuu kasvoilla jännältä, mutta tosi miellyttävältä. Värinä taukoaa pikkuhetkeksi aina 20 sekunnin välein, mikä auttaa hahmottamaan, miten kauan mitäkin aluetta on harjannut. 2 minuutin kuluttua harja sammuu itsestään, jolloin kasvot pitäisi olla periaatteessa läpikäydyt ja itselläni se onkin pitänyt aika hyvin paikkansa. USB-johdolla ladattava harja on tosiaan täysin vedenkestävä, minkä ansiosta sitä voi käyttää myös suihkussa. Akku kestää monta viikkoa päivittäiselläkin käytöllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa voi pojat, ihoni rakastaa tätä! Vaikka olen siitä kiitollisessa asemassa, että ihoni on tällä hetkellä aika huoleton, on siinä välillä mustapäitä riesana T-alueella. Tämän myötä ne ovat lähes kokonaan tipotiessään eikä sameudesta ole tietoakaan. Puhdistuksen jälkeen ihoni kaipaa runsaasti kosteutta, joten kosteutan kasvot huolella ja usein kerrostaen. Harjattuani kasvot iho tuntuu olen tosi vastaanottavainen kaikelle, jolloin on paras aika myös tarjota sille, mitä se janoaa. Lopputuloksena on pehmeä ja kirkas iho, josta mustapäät ovat saaneet kyytiä. Aikaakaan ei mene yhtään sen enempää, kun puhdistuksen voi hoitaa suihkun yhteydessä.

Naturelin Facial Cleansing Brush on saatavilla mm. valikoiduista Tokmanneista ja Prismoista sekä Kauneutta.com -verkkokaupasta hintaan 14,90€.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s