Täydellinen talvituoksu on tässä: Yes I Am

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAina talvikuukausina ja erityisesti joulun lähestyessä kaipaan tuoksua, joka kuvastaisi tätä tunnelmallista aikaa vähän kuin pullotettuna. Jotain kermaisen mausteista, lämmintä ja ihanan kutkuttavaa. Sellaista, jota haluaa tuoksutella aina vain uudestaan ja uudestaan. Cacharelin ihana uutuustuoksu Yes I Am* on juuri sellainen. Yes I Am lukeutuu moderneihin itämaisiin tuoksuihin, jotka ovat juuri täydellisiä talveen. Ja hei katsokaa nyt tuota tyylikästä huulipunaa muistuttavaa lasipulloa, mikä kaunotar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAavistelin jo tuoksukuvausta lukiessani, että tämä hajuvesi todennäköisesti kuuluu niihin, joihin rakastun enkä ollut ollenkaan väärässä.  Ensinuuhkaisusta lähtien olen halunnut tuoksutella tätä ranteestani koko ajan! Syy, miksi tämä tuntuu niin täydelliseltä talvi-/joulutuoksulta, löytyy tuoksunuoteista: upean pullon sisällä kohtaavat mm. mandariininkuori ja täyteläinen kardemumma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYes I Am* avautuu vadelman ja mandariinin herkullisella yhdistelmällä, sydäntuoksuksu tuo mukanaan aistikkaita kukkaustuoksuja kuten inkiväärinkukan sydän, gardenia ja jasmiini. Pohjatuoksussa lämpöä tuo ihanan täyteläinen kardemumman tuoksu. Kokonaisuus on mausteinen ja kermainen, todella naisellinen ja lämmin. Sanalla sanoen: täydellinen.

*affiliatelinkkejä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s