Vartalovoi vaniljalla ja vaahtokarkeilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

The Body Shopin kausituotteet saavat itseni aina innostumaan, mutta tänä vuonna ne ovat aivan poikkeuksellisen herkullisia. Vai miltä kuulostaisi vartalonhoito esimerkiksi madagaskarilaisella vaniljalla ja vaahtokarkeilla? Eihän tätä nyt yksinkertaisesti voi vastustaa! Sarja sisältää yhdeksän erilaista vartalonhoitotuotetta aina suihkugeelistä kuorintaan, omalle yöpöydälleni löysi ensimmäisenä tämä ihana vartalovoi.

Vanilla Marshmallow -vartalovoi on juuri sitä, mitä nimi lupaakin: pehmeän makeaa ilotulitusta alusta loppuun. Vaniljaiset tuoksut ovat aina mieleeni ja kun vanilja yhdistetään vaahtokarkkiin ollaan aika lähellä täydellistä talvikuukausien tuoksumaailmaa. Lämmin, ylellinen ja suloisen makea eli juuri sitä, mitä sateen ropistessa ja pakkasen paukkuessa kaipaakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Body Shopin vartalovoissa tuoksut ovat lähes poikkeuksetta varsin voimakkaita, niin myös tässä. Itse rakastan sitä, että vaniljaisen vaahtokarkkinen tuoksu muistuttaa olemassaolostaan vielä pitkään levittämisen jälkeenkin niin iholla kuin esimerkiksi lakanoissa. Itse olen ylipäätään todellinen TBS:sän vartalovoiden fani, ne ovat yksiä parhaimmista vartalotuotteista, joita olen ikinä käyttänyt. Niiden kosteutusteho on aivan äärimmäisen hyvä ja iho tuntuu kosteutetulta pitkään myös kirpsakampina talvikuukausina. Vanilla Marshmallow ei tee tässäkään poikkeusta.  Lisäksi, vaikka kosteutustehoa riittää, vartalovoit imeytyvät viipymättä, mikä on aivan ehdoton kirsikka (tai ehkä vaahtokarkki?) kakun päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKausisarjoja on tänä vuonna kolme eikä nämä kaksi muutakaan kuulosta yhtään hullummalta: Peppermint Candy Cane sekä Berry Bon Bon, jota ei vielä näyttänyt netissä olevan. Peppermint Candy Cane -sarja tuoksuu valko-punaraitaiselta piparminttukarkilta (NAM), Berry Bon Bon sen sijaan huurteisilta marjoilta. Vanilla Marshmallown jälkeen kakkospaikkaa omalla listallani pitää ehdottomasti tuo Peppermint Candy Cane, sillä viileä piparminttu on mielestäni aivan ihana ihonhoidossa. Tämä on siis ehdottomasti harkinnassa hankintaan myös… Mikä on sun suosikki? ❤


4 thoughts on “Vartalovoi vaniljalla ja vaahtokarkeilla

  1. Teki mieli kiljaista kun luin sanat peppermint candy cane! Rakastan piparmintun tuoksua kosmetiikassa ihan hulluna, joten tuota uutuutta on pakko saada! Pitää käydä liikkeissä nuuhkimassa 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s