Miltä näyttää The Body Shop -joulukalenterit 2018?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Lokakuu lähestyy jo kovaa vauhtia, joten nyt jos koskaan on vallan mainio ajankohta puhua kosmetiikan joulukalentereista! Ne kun useimmiten myydään loppuun jo ennen kuin joulu on lähimaillakaan. The Body Shopin joulukalenterit ovat jo myynnissä, joten lähdetään liikenteeseen niistä. Valikoimassa on myös tänä vuonna kolme eri hintaista kalenteria: Ultimate, Deluxe ja basic-versio. Muutama vuosi takaperin itselläni oli tuo Ultimate-kalenteri ja sen voin kertoa, että siinä on muuten kosmetiikkakalenterilla kokoa!

The Body Shopin joulukalentereiden teemana on tänä vuonna Lumottu metsä ja ne ovatkin ulkomuodoltaan ihastuttavan satumaisia. Mutta miltä näyttää sisältö? Kurkkasin kalentereiden sisällön teidän puolestanne ja kerron nyt omat mietteeni. En kuitenkaan paljasta yksittäisiä tuotteita, ettei kenenkään joulukuu mene pilalle!

25 Days of the Enchanted Ultimate Advent Calendar

Ultimate-kalenteri on oma ehdoton suosikkini. Tämän kalleimman joulukalenterin luukut sisältävät 25 yllätystä, joista 14 on The Body Shopin täysikokoisia tuotteita. Kalenterin sisällöstä olen kaiken kaikkiaan positiivisesti yllättynyt: suurin osa tuotteista on todella kiinnostavia eikä lainkaan pelkkiä minisuihkugeelejä, mitä muistan joskus aikoinaan TBS:n kalenterista sadelleen.  Mukana on oikeasti todella arvokkaitakin tuotteita, bongasin esimerkiksi kasvojenhoitotuotteita, joiden hinnat yksittäin ostettuna ovat 33,50€, 28,50€ ja 37,90€. Kasvojen hoitotuotteiden lisäksi kalenteri sisältää vartalonhoitotuotteita, meikkejä ja meikkivälineitä. Ultimaten hinta on 139€,  sisältöä on 335,30€ edestä. Tuolla kalenterin hinnalla yhden tuotteen hinnaksi jää 5,56€. Koko sisältö on nähtävissä täällä.

25 Days of the Enchanted Deluxe Advent Calendar

Deluxe-kalenteri on The Body Shopiin tutustujan valinta. Mukana on paljon kivoja, pääosin matkakokoisia tuotteita, joiden kautta merkkiin pääsee tekemään lähempää tuttavuutta. Deluxessa painopiste vaikuttaisi olevan vartalonhoidossa, mutta mukana on myös joitain meikkituotteita ja -välineitä sekä muutama kasvojenhoitotuote. Deluxe on kuitenkin sisällöltään huomattavasti Ultimatea vaatimattomampi, vaikka hintaeroa on ainoastaan 40€ (Deluxen hinta 99€). Vaatimattomampi sisältö näkyy myös sisällön arvossa, joka on 185,30€ eli jopa 150€ alhaisempi kuin Ultimatessa. Ultimate-kalenterin hinta-laatu-suhde on siis eittämättä merkittävän paljon parempi. Tässä Deluxe-kalenterissa yhdelle tuotteelle hintaa jää hintaa 3,96€. Koko sisältö on nähtävissä täällä.

24 Days of the Enchanted Advent Calendar

The Body Shopin edullisimmassa kalenterissa luukkuja on 25 sijaan 24 ja kalenteri pitää sisällään paljon matkakokoja, pääosin vartalonhoitotuotteista. Mukana on myös pari meikkituotetta sekä valitettavasti myös muutamia turhakkeita, jotka ainakin itselleni tuottaisivat pettymyksen luukkuja avatessani. Nämä ovat toki aina makuasioita, mutta itse en oikein suoraan sanoen innostu tämän edullisimman vaihtoehdon sisällöstä. Kalenteri maksaa 79€ ja sisältöä on 139,10€ edestä eli 46,20€ vähemmän kuin Deluxessa. Hintaa per tuote jää 3,29€. Koko sisällön voit kurkata täältä.

Ei siis liene epäselvää, että itse liputan ehdottomasti tuon Ultimate-kalenterin puolesta, sillä siinä kalenteri tuo oikeasti todella hyvän hintaedun tuotteille. Sisältö on kiinnostava ja monipuolinen, minkä lisäksi mukana on mukavasti täysikokoisia tuotteita. Kiinnostaisiko teistä joku näistä The Body Shopin joulukalentereista?


6 thoughts on “Miltä näyttää The Body Shop -joulukalenterit 2018?

 1. tuo Body Shopin Ultimate kalenteri olsi ihana-minulle vaan nyt turhan kallis, vaikka vastinetta rahalle saakin roppakaupalla,olisi ihana jouluyllätys omaan kotiin!.<3!

  Tykkää

 2. Minulla oli tuo kallein versio kalenterista ja en todellakaan saanut 14 täysikokoista tuotetta, vain 8-9 täysikokoista. Siksi laitoin 8-9 kun yhdestä en osaa sanoa. Minulla oli matkakokoisia tuotteita sekä meikkejä loput. Voitko luetella mitkä sinulla oli pakkauksessa täysikokoisia!? Olisi hurjan merkillistä jos poikkeavuutta löytyisi näin paljon! Aijon kyllä kysellä body shopilta asiaa, jonne ilmoitan blogistasi löytyneen tiedon 14 täysikokoisesta tuotteesta. Uskalsin ostaa tuon kalliin kalenterin, kun olit ilmoittanut määrän isommista tuotteista. Oli kyllä pettymys kun näin ei ollutkaan.

  Tykkää

  1. Moikka Suski! Itselläni ei tuota kalenteria tosiaan ollut vaan arvostelin kalenterit The Body Shopin sivuilla kerrotun sisällön perusteella. Saman arvoisista kalentereissa ei ole eroa sisällön suhteen vaan ne ovat kaikille samat. Täysikokoisiin tuotteisiin lukeutuvat aina myös meikkituotteet, jotka ovat normaalikokoisia. 🙂 kaiken kaikkiaan normaalikokoisia tuotteita oli tosiaan The Body Shopin sivuilla kerrotut 14 kpl kuten täällä lukeekin heti tuossa alussa: https://www.thebodyshop.fi/g4-advent-ultimate-xm18-a0x

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s