Testissä magneettiripset essenceltä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvästi ripsiliimat, tässä tulee magneettiripset – ja vieläpä alle kympillä! Magneettiripset ovat viime aikoina aiheuttaneet hämmennystä. Miten ihmeessä ne voivat toimia? Ensimmäistä kertaa tästä keksinnöstä kuullessani olin itse aivan yhtä skeptinen, sillä magneetit ja ripset eivät nyt vain tuntuneet kuuluvan samaan lauseeseen millään tavalla. Mutta kylläpä vain kuuluvat! Sain essenceltä testiin *Lash on, lash off -tuuheuttavat -magneettiripset, jotka ovat hämmästyttävän hyvät. Inhoan liimattavia irtoripsiä, joihin verrattuna nämä ovat ihanan yksinkertaiset. Katsotaanpa vähän tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMagneettiripset on erilaisia, joissain magneetit on vain keskellä, joissain molemmin puolin sivuilla kuten näissä essencen magneettiripsissä. Reunoilla olevat magneetit tekevät kiinnityksestä tukeva, jolloin esimerkiksi tuuli pääse liikuttelemaan niitä. Ripset pysyvät erinomaisesti paikallaan eikä niiden tippumista tarvitse murehtia – toisin kuin perinteisissä irtoripsissä. Magneettiripset ovat myös uudelleenkäytettävät eli rasia kannattaa säästää säilytykseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa tältä näyttää lopputulos – ei lainkaan överi vaan luonnollisen näyttävä. Omasta mielestäni juuri sellainen, mitä esimerkiksi juhliin kaipaankin! Ripset sekoittuvat hyvin omien ripsien sekaan eikä magneetteja edes huomaa. Käyttö vaatii hiukan harjoitusta, mutta jos irtoripsien laittaminen on tuttua, sujuu tämä varmasti oikein helposti. Ja vaikkei olisikaan, ei tämä mitään rakettitiedettä ole. Toinen osa laitetaan ripsien yläpuolelle, toinen alapuolelle ja klik, magneetit pitävät ne nätisti paikoillaan. Kannattaa vain pitää huoli, että ripset kiinnittyvät riittävän alas ripsirajaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIrrottaminen on ihanan yksinkertaista eikä tarvitse murehtia, että liima veisi omat ripset mukanaan. Aivan mainio keksintö. Jopa tällainen irtoripsien inhoaja voisi harkita näiden käyttöä esimerkiksi juhlissa, tämän kätevämmäksi ei irtoripset nimittäin ihan heti muutu! Onko teistä joku jo kokeillut magneettiripsiä? Nämä essencen ripset löydät mm. *täältä.

Tuote saatu pr-näytteenä.

*postaus sisältää affiliate-linkkejä


One thought on “Testissä magneettiripset essenceltä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s