Voiko hyvää hyaluronihapposeerumia saada alle kympillä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Alkaa olla se aika vuodesta, kun kesäauringon jälkeinen aika ja alkusyksyn ensimmäiset kylmemmät tuulahdukset alkavat tuntua iholla kosteusköyhyytenä ja jopa paikoittain ihan kuivuutena. Ilmojen viiletessä iho kaipaa taas tuotteita, jotka kosteuttavat syvempää ja entistäkin tehokkaammin.

The Ordinaryn mielettömän hypen aikaansaaneiden tuotteiden saapuessa elevenille olikin tartuttava sarjan Hyaluronic Acid 2% + B5 -hyauluronihapposeerumiin, jonka hintaa (kuten sarjan kaikkien tuotteiden) saa katsoa pariin otteeseen: 8,80€ hyaluronihapposeerumista on nimittäin aivan uskomattoman vähän. Voiko tämä muka todella toimia?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyaluronihappo on varmaankin suurimmalle osalle jo varsin tuttu kaveri ihonhoidossa, mutta otetaan aluksi kertauksen vuoksi muutama sana sen ominaisuuksista. Hyaluronihappo on äärimmäisen tunnettu juuri superkosteuttavista ominaisuuksistaan ja se kykenee sitomaan vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. Hyaluronihappomolekyylejä on useita erilaisia ja se, miten syvältä se ihoa pystyy kosteuttaa, on kiinni molekyylikoosta. Pienimpi pääsee imeytymään syvemmälle ihoon, isompi jää ihon pinnalle ja voi jopa imeä iholta kosteutta, jolloin iho on entistäkin janoisempi. Onkin tärkeää, että hyaluronihappoa sisältämä tuote koostuu useista eri kokoisista molekyyleistä, jolloin lopputulos on paras mahdollinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Ordinaryn Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä, minkä ansiosta se kosteuttaa ihoa paitsi pinnalta, myös syvemmältä. Ihossa oleva kosteus ei siis vain nouse pinnalle vaan se oikeasti saa lisäkosteutta sinne syvempiinkin kerroksiin. Seerumi sisältää myös B5-vitamiinia, joka auttaa lisäämään kosteutta ihon pinnalla.

Tuote on väriltään kirkasta ja paksuhkoa geeliä, joka ei tuoksu oikein miltään. Seerumi imeytyy ihoon hetkessä, vaikka sitä levittäisi reilummallakin kädellä. Iho jää aluksi hiukan tahmeaksi, mutta kosteusvoiteen jälkeen tahmeus on tipotiessään. Seerumi sopiikin loistavasti myös meikin alle, tosin silloin määrä kannattaa pitää maltillisempana, liian paksu kerros lähtee rullaamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuntuma iholla on ihana ja seerumi tekee mitä lupaa. Iho on kosteutettu, kuulas ja täytetäinen. Rakastan näitä geelimäisiä tuotteita, jotka imeytyvät ihoon todella tehokkaasti! Kun iho on tehokkaasti kosteutettu, myös sen sävy näyttää paremmalta, tasaisemmalta ja hehkuvammalta.

Ensikosketus The Ordinaryn tuotteisiin oli siis varsin positiivinen ja tätä seerumia tulen taatusti käyttämään jatkossakin. Ihan mieletön hinta-laatu-suhde! Tilasin hyaluronihapposeerumeita onneksi heti suosiolla kaksi, sillä nämä ovat koko ajan loppuunmyytyjä elevenillä. Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi on vegaaninen ja Cruelty Free ja sen pääsee tilaamaan täältä, mikäli niitä varastosta löytyy.


3 thoughts on “Voiko hyvää hyaluronihapposeerumia saada alle kympillä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s