Luonnollisempaa Lumenea – esittelyssä upea Harmonia

C02399AB-579F-4A2F-BC3A-31B1B4A3FCC4.jpeg*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Saanko esitellä yhden kosmetiikkakokoelmieni kauneimmista sarjoista? Lumene Harmonia on sitä todella, niin sisältä kuin ulkoakin. Uskomattoman kauniit, ylelliset purnukat kätkevät sisälleen lähes luonnonkosmetiikkaa olevat ihonhoitotuotteet (95-99% luonnollisia ainesosia), jotka ihastuttavat laadukkailla raaka-aineillaan. Harmonia-sarjan pääraaka-aine on pohjoinen pakuri, joka on yksi maailman tehokkaimmista antioksidanteista. Pakurin rinnalla tuotteissa tekee taikojaan pohjoinen turve, joka sisältää runsaasti ravitsevia mineraaleja. Lumene Harmonia onkin omiaan iholle, joka kaipaa kosteutta, tasapainoa ja hehkua. Kuten ehkä arvatakin saattaa, olen varsin ihastunut tähän sarjaan.

8CF624AB-9596-4B1A-A8B3-87019955EEEE.jpegTurvetta ja suolaa sisältävä Harmonia vartalokuorinta kuuluu onnellisesti juuri niihin vartalokuorintoihin, joiden jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta, ei kosteusvoidetta huutavalta ja kiristävältä. Syy löytyy öljypohjaisesta koostumuksesta, joka jättää iholle ihanan ravitun fiiliksen. Harmonia-sarjan kaikissa tuotteissa toistuva metsäinen tuoksu on muuten jotenkin jännällä tavalla mielettömän rauhoittava tuoden mieleen suomalaisen järvimaiseman, hiljaisuuden ja saunan.

A0405ACA-D8AD-4809-BC1D-5713B5D40230.jpegPohjoista pakurikääpää ja puhdasta lähdevettä sisältävä Harmonia vartalovoide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Voide on koostumukseltaan melko kevyttä ja imeytyykin ihoon ihan hetkessä. Omaan makuuni voide saisi olla hiukan tuhdimpikin, vaikka kosteustehoa löytyy tällaisenaankin ihan mukavasti. Erityismaininta huippukätevästä pumppupullosta!

B4C04324-517D-4C6A-8B0C-78CABFDA2723.jpegSarjan turvepohjainen puhdistusvaahto irrottaa iholta öljyä, likaa ja meikkiä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Puhdistusaine on aluksi paksuhkoa ja naamioasusta muuttuen iholla vaahdoksi. Tuote sisältää myös humushappoa, joka kirkastaa ihoa. Ihotuntuma on miellyttävä, hiukan kuoriva ja lopputulos puhdas.

Yksi sarjan suosikkituotteistani on tämä Harmonia-sarjan turvenaamio, joka on yksinkertaisesti ihan mieletön – varsinkin, jos sen pääsee yhdistämään saunan jälkeiseen ihoon. En muista ikinä nähneeni niin silminnähtävää eroa ihossani kuin silloin, kun laitoin tämän saunan jälkeen vaikuttamaan. Ihosta tuli uskomattoman kuulas ja puhdas! En ole ilmeisesti ainoa tähän syväpuhdistavaan ja kirkastavaan naamioon ihastunut, sillä tämä on valittu myös vuoden 2017 kosmetiikkatuotteeksi, eikä syyttä! Jos valitset vain yhden tuotteen tästä sarjasta, valitse tämä.

9C8AEF7B-829D-4131-A921-C6E0EF7358E8.jpegSitten muutama omia suosikkejani lisää: Harmonia kosteusvoide sekä balsami. Nämä kaksi ovat kunnon tehoaseita kuivaa ihoa vastaan! Kasvovoiteen paksuhko koostumus hellii kosteutta janoavaa ihoa ja imeytyy yllättävän nopeasti tuhdista ulkomuodostaan huolimatta. Iho jää miellyttävän ravitun tuntuiseksi ja jättää miellyttävän pinnan iholle.

Balsami sen sijaan on varsinainen monitoimituote, joka rientää apuun, kun jokin kohta ihossa kaipaa erityistä täsmäkosteutusta. Itse käytän tätä erityisesti huulilla, mutta toimii erinomaisesti myös yksittäisillä kuivilla kohdilla, kynsinauhoilla, kyynärpäällä tai vaikkapa luonnollisena korostajana! Superkosteuttava koostumus, joka myös rauhoittaa ihoa.

D3F20E0D-9E12-4BE6-AAC8-E3D58B4FA731.jpegNäiden tuotteiden lisäksi Harmonia-sarjasta löytyy vielä lupaavalta vaikuttava seerumi, jota itseltäni ei valitettavasti vielä löydy. Täytyy laittaa hankintalistalle, sillä olen kuullut siitä kehuja!

Pakko todeta, että Lumenen uudistusta on ollut ilo seurata, kun lopputuloksena on jotain tällaista. Tätä lisää. ❤️


2 thoughts on “Luonnollisempaa Lumenea – esittelyssä upea Harmonia

  1. Harmonia-sarjan turvenaamio sopii hyvin myös kuivaihoiselle, koska se ei ole liian syväpuhdistava, vaan sopivan hellävarainen, mutta silti tehokas. Turvenaamio on todella ihan huipputuote:)

    Tykkää

    1. Juuri näin! Usein tämän tyyppiset tuotteet saattaa jättää kiristävän fiiliksen tällaiselle kosteusköyhälle iholle, mutta tämä ei, toimii hyvin jopa talvellakin 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s