Halpiskosmetiikan helmet: XZ Muumi Selvityssuihke

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVälillä todellisia kosmetiikkahelmiä löytyy purnukoista, joista niitä ei todellakaan osaisi odottaa. Yksi tällainen on tämä suloinen XZ Muumi Selvityssuihke (aikaisemmin nimi taisi olla Niiskuneiti Selvityssuihke), joka on tarkoitettu erityisesti lasten hentojen hiusten takkujen selvittämiseen. Koska oma hiuslaatuni on suht hento ja pehmeä muistuttaen juurikin lasten hiuksia, on tämä ollut aivan nappilöytö, joka toimii itselläni pahojenkin takkujen taltuttajana aivan äärettömän hyvin. Enkä ole muuten ainut. Tämä on ollut puheenaihe jo pitkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItselläni suihketta on menossa nyt toinen pullo ja muutamien ylistyssanojen jälkeen tämä tuote löytyy tänä päivänä myös sekä äitini että työkaverini hyllyltä. Tuote jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja ilmaviksi, vaikka selvityssuihketta suihkisi rankemmallakin kädellä. Tällä en ole saanut hiuksiani nimittäin koskaan likaisen tuntuisiksi tai näköisiksi. Omat hiukseni takkuuntuvat välillä harmittavan helposti (yksi pahimpia aiheuttajia on tuulinen sää), joten niiden hyvinvoinnin kannalta on ollut tosi tärkeää löytää hellävarainen selvittäjä, jolla takkuja ei tarvitse repiä auki. Yllättävää, mutta näissä XZ:n Muumi-tuotteissa ei ole silikoneja missään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALisäksi Muumi-suihke vähentää hiusten sähköisyyttä, mikä erityisesti talvella kovimmilla pakkasilla saattaa olla vääränlaisia hiustenhoitotuotteita käyttäessä todellinen riesa. Selvityssuihke sopii käytettäväksi sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin, itse käytän lähinnä kuiviin pesujen välissä. Usein selvitänkin tällä hiukset illalla, lisään vähän öljyä ja letitän ranskanletille ja aamulla hiukset onkin helposti käsiteltävät. Vaikka lopputulos on pehmeä, samalla suihke tuo omaan hiuslaatuuni myös himpun verran lisää rakennetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten pullon suloinen ulkomuoto antaa ymmärtää, tämän tuoksu on karkkimaisen herkullinen tuoksuen punaisilta marjoilta. Tuoksu ei ole päällekäyvä tai häiritsevä eikä se jää voimakkaana hiuksiin.

XZ Muumi Selvityssuihke valmistetaan Suomessa, Heinävedellä, eikä sitä ole hinnalla pilattu. Tätä takkujen selvittäjää löytyy nimittäin melkein joka kaupasta ja hintaa sillä on alle 5€.


2 thoughts on “Halpiskosmetiikan helmet: XZ Muumi Selvityssuihke

  1. Tää on kuulemna oiva niskatakkujen selvittämiseen kun on ollu hiukset auki,taitais olla itekin aika kokeilla 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s