Essence Colour Boost Vinylicious – korkeapigmenttistä kiiltoa huulille

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos mattapunat alkaa jo kyllästyttää, kannattaa suunnaksi ottaa essencen piste, sillä viime keväänä kauppoihin saapuneet  Colour Boost Vinylicious -punat tekevät totaalisen vastaiskun pitkään jatkuneelle mattabuumille. Nämä essencen nestemäiset huulipunat nimittäin jättävät huulille niin näyttävän kiillon, että muistuttaa jo huulikiiltoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASe, millä tavoin tämä poikkeaa huulikiillosta, onkin juuri korkeapigmenttisyys. Peittävyys on todella hyvä, minkä ansiosta nämä toimivat tarvittaessa hyvin myös ilman rajauskynää. Kestävyys ei tietenkään ole yhtä hyvä kuin mattapunissa, mutta sama juttu pätee kaikkien kiiltopunien kohdalla, ikävä kyllä. Tätä siis on syytä kantaa mukana laukussa, mikäli syö tai juo. Aplikaattori on onneksi yllättävän hyvä ja sillä saa tehtyä helposti tarkkaa jälkeä myös huulten reunoilla. Ja vaikka tuote onkin nestemäinen, fiilis ei jää huulilla inhottavan tahmeaksi. Inhoan sitä fiilistä, kun huulet liimautuvat yhteen…

Sävyvalikoima on herkullinen ja kymmenen eri sävyn joukosta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Omia suosikkejani ovat 05 Lolilolipop sekä 04 Woody Rosy, jotka esittelen nyt hiukan tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA05 Lolilolipop on todella kirkkaan punainen, aavistuksen marjaisaa sävy, joka varmasti huomataan. Erityisesti kesällä tämä toimii rusketuksen kanssa ihanasti! Tämä on sävy, jolla yleisilmeestä saa helposti huolitellumman. Itse tykkään aina rajata huulet, joten kuvassa huulilla on alla essencen perus puinen huultenrajauskynä sävyssä 14 Femme fatale ja päällä nestemäinen huulipuna sävyssä 05.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA04 Woody Rosy sen sijaan on maltillinen nudetyyppinen vanha roosa, joka on helppo yhdistää moneen. Suloinen sävy ei ole niin armoton lisäilyjen suhteen, sillä kuluminen ei näy niin selkeästi. Kuvassa huulipunan alla on essencen Stay 6h True -huultenrajauskynä sävyssä 05 Make Me Blush. Iso suositus muuten essencen huultenrajauskynille kaiken kaikkiaan, parempia saa hakea ja ne ovat käsittämättömän edullisia!

Vaikka itse tykkään edelleen käyttää enemmän mattapunia, tuo nämä kiiltävät huulituotteet kivaa vaihtelua meikkiin. Kumpi on sun valinta, kirkas punainen ja luonnollinen nude?


4 thoughts on “Essence Colour Boost Vinylicious – korkeapigmenttistä kiiltoa huulille

  1. Itse en käytä mattapunia juuri ollenkaan, vaan suosin kiiltopunia tai ”kermaisia” punia. Tuo Woody Rosy sävy on todella nätti ja kiilto tulee siinä todella kivasti oikeuksiinsa:) Eli luonnollisen nuden puoleen kallistun tällä kertaa;9

    Tykkää

    1. Siinä on kyllä todella nätti sävy ja se on helppo erityisesti arkena. 🙂 Kermaiset punat on myös ihania, ne usein on sopivasti jotain sieltä matan ja kiiltävän väliltä 😄

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s