Tämän hetken suosikkisiveltimet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMikäli kaipailet vinkkejä hyviin siveltimiin, nyt olet oikean postauksen parissa! Kokosin tähän postaukseen 11 suosikkisivellintäni, jotka ovat itselläni aktiivisimmin käytössä, ja jotka ovat osoittautuneet varsin toimiviksi apuvälineiksi ihan päivittäisen meikin teossa. Siveltimillä on isompi merkitys meikin onnistumisen kannalta kuin moni uskookaan, minkä vuoksi suosittelen jokaista vähänkään useammin meikkaavaa hankkimaan kunnolliset työvälineet. Huonoilla siveltimillä nimittäin ne hyvätkään tuotteet eivät välttämättä toimi parhaimmalla tavalla!

Yritin tiivistää postauksen melko lyhyeksi infopaketiksi, joten jos jotain kysyttävää herää, vastaan mielelläni!

Ecotoolsin siveltimet on saatu pr-näytteenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReal Techniques Buffing Brush

Buffing Brush on loistava, monikäyttöinen sivellin, joka on ollut käytössäni jo useamman vuoden. Erityisen hyvin se soveltuu mineraalimeikkipuuterin levittämiseen (joko meikin kiinnitykseen tai koko meikkipohjan tekemiseen), sillä tällä lopputuloksesta saa todella siistin ja melko kevyen. Sivellin toimii erinomaisesti myös korostuspuuterin levittämiseen, sillä jälki on luonnollista. Toisinaan olen käyttänyt tätä myös poskipunan levittämisessä, mutta useimmiten valitsen siihen mieluummin hiukan eri mallisen ja pienemmän siveltimen.

 • mineraalimeikkipuuterin levittämiseen (joko meikin kiinnitys tai koko meikkipohjan tekeminen)
 • korostuspuuterin levittämiseen
 • poskipunan levittämiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReal Techniques Contour Brush

Nimensä mukaisesti sivellin on hyvä mm. varjostusten tekemiseen, mutta sitäkin enemmän tykkään käyttää tätä poskipunan levittämiseen, sillä punan saa pidettyä halutulla alueella, mutta harjasosa on kuitenkin sopivan iso, jotta lopputuloksesta saa luonnollisen.

 • poskipunan levittämiseen
 • varjostusten tekemiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEliezer Viistopäinen sivellin

Tämä sivellin on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani, mikä näkyy myös siitä, että kaikki tekstit ovat valitettavasti kuluneet jo pois. Muistelisin ulkonäön perusteella, että kyseessä on Eliezerin sivellin, mutta takuuseen en mene. Tämä viistopäinen sivellin on kuitenkin todella hyvä kulmien tekemiseen: juuri sopivan jämäkkä ja ohut olematta kuitenkaan liian kova tai kapea. Tykkään tosi paljon!

 • kulmien tekemiseen
 • alaluomen rajauksiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERABareMinerals Perfecting Face

BareMineralsin Perfecting Face on täydellinen apuri meikkivoiteiden levittämiseen. Tällä meikkivoiteen saa levitettyä siististi ja nopeasti ilman, että käsiä tarvitsee sotkea lainkaan. Mikäli haluan paksumman meikkipohjan, käytän Beautyblenderiä, mutta useimpien meikkivoiteiden kanssa tämä on ihan vertaansa vailla. Peseminen on tosi vähän työlästä!

 • erilaisten meikkivoiteiden levittämiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEcotools Full Blush

Tämä Ecotoolsin mielenkiintoinen uutuussivellin Full Blush on erityisen hyvä luonnollisten varjostusten tekemiseen, sillä jälki on pehmeää ja se sulautuu hyvin muuhun meikkiin. Kuten nimi antaa ymmärtää, käy sivellin mainiosti myös poskipunan levittämiseen sekä muiden puuterimaisten tuotteiden kaveriksi. Harjasosa on ihanan pehmeä, minkä vuoksi se tuntuu erittäin miellyttävältä iholla.

 • luonnollisten varjostusten tekemiseen
 • poskipunan levittämiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReal Techniques Pointed Foundation Brush

Vaikka kyseessä on meikkivoidesivellin, siihen tarkoitukseen itse en tätä tykkää käyttää. Sen sijaan tämä sivellin on loistava esimerkiksi peitevoiteen kiinnittämiseen – toimii todella hyvin myös silmänympärysiholla. Tämän lisäksi se käy myös koko luomelle levitettäessä luomivärisiveltimenä, jolloin luomivärin levittäminen käy käytännössä yhdellä vedolla.

 • peitevoiteen kiinnittämiseen
 • luomivärin levittämiseen (koko luomelle levitettävät sävyt)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEcotools Blurring

Tämä sivellin on hyvä valinta luomivärin pohjustamiseen sekä halutessaan myös peitevoiteen levittämiseen. Luomivärin pohjustamisen lisäksi tämä sopii mielestäni hyvin myös luomivärin häivyttämiseen , sillä siveltimessä on pehmeä, mutta suht napakka pää, jolla luomiväriä on hyvä työstää ja häivytellä.

 • luomivärin pohjustamiseen
 • peitevoiteen levittämiseen
 • luomivärin häivyttämiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReal Techniques 301

Tämä RT:n sivellin on aivan ehdoton suosikkini varjostusten tekemiseen! Kyseisellä siveltimellä on maailman helpoin saada siistit varjostukset juuri oikeaan paikkaan. Mikäli varjostukset jäävät liian selkeiksi ja ”koviksi”, voi niitä halutessaan häivyttää jälkikäteen toisella isommalla siveltimellä, mutta tällä pohjatyön tekeminen luonnistuu erinomaisesti.

 • siistien varjostusten tekemiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Body Shop N34W

Tämä The Body Shopin kaksipäinen sivellin on oikea monitoimituote, mitä silmämeikin tekemiseen tulee. Vasemman puolinen pää on erittäin hyvä luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen, kun taas viistopäällä on helppo levittää luomivärialaluomelle, tehdä sumuiset rajaukset ja hätilassa myös kulmat. Tässä viistopää on paksumpi kuin Eliezerissä, minkä vuoksi tämä ei mielestäni toimi niin hyvin kulmien tekemisessä.

 • luomivärin levittämiseen
 • luomivärin häivyttämiseen
 • luomivärin levittämiseen alaluomelle
 • sumuisiin rajauksiin
 • hätätilassa kulmien tekemiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWe Care Icon Pointed Eyeliner Brush

Tällä rajaussiveltimellä pystyy työskentelemään erittäin tarkasti! Erityisen hyvin se toimii geelimäisten rajausvärien kanssa, mutta myös pehmeistä rajauskynistä tähän saa väriä. Kastelemalla tällä saa tehtyä siistit rajaukset myös luomivärillä.

 • tarkkojen rajausten tekemiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEcotools Angled Foundation

Tälle meikkivoidesiveltimelle olen keksinyt uudenlaista käyttöä, sillä meikkivoiteen levittämiseen tämä ei omasta mielestäni ollut paras. Sen sijaan kasvonaamioiden levitettämisessä tämä on ihan loistava. Tämän siveltimen avulla kasvonaamion saa levitettyä tarkasti joka paikkaan, mutta tuotetta saa juuri sopivan ohuen kerroksen. Toimii!

 • kasvonaamioiden levittämiseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERALopuksi mainittakoon vielä yksi sivellin, joka ei näihin kuviin päässyt mukaan: Essencen peitevoidesivellin. Se on yksi parhaimpia peitevoidesiveltimiä, mitä olen käyttänyt! Kyseinen sivellin on ollut käytössäni todella pitkään (niin pitkään, että se on jo kerran teipattu), mutta se edelleen hoitaa hommansa kuten pitää. Essenceltä tulee muuten nyt kevään mittaan tosi paljon uusia siveltimiä, jotka kannattaa ehdottomasti tsekata – niitä ei ole nimittäin ainakaan hinnalla pilattu. :)

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s