Meikkivoiteiden helmi marketista

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnnistuneen meikin a ja o on kaunis ja kestävä meikkipohja, joka on kuin toinen iho ilman fiilistä pakkelikerroksesta. Meikkivoide kannattaa aina valita oman ihosi tarpeiden ja mieltymysten mukaan, sillä toisen suosikki saattaa olla sinulle täysin epäsopiva. Tänään kuitenkin esittelen yhden pitkäaikaisimmista meikkivoidesuosikeistani, jota rakastan paitsi itse, mutta josta olen kuullut kehuja itseni lisäksi monelta muulta. Uskonkin, että tämä tuote saattaisi olla myös monen teidän mieleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyseessä on Lumenen Longwear Blur Foundation, josta itsellän on tällä hetkellä käytössä jo ainakin kolmas purnukka. Ulkoilme tuubissa tosin on Lumenen uudistuksen myötä muuttunut näiden kuvien lookista tyylikkäämpään suuntaan, mutta sisällön pitäisi edelleen olla sama. Tämän kuvissa olevan löysin nimittäin Lumenen tehtaanmyymälästä loppuvuodesta eurolla! Niinpä! Jälkeenpäin ajatellen vähän harmittaa, miksi ostinkaan vain yhden varastoon, vaikka tiesin, miten mahtava meikkivoide on kyseessä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitä sitten meikkipohjaltani kaipaan? Ainakin heleyttä, ihoon sulautuvaa koostumusta, peittävyyskykyä sekä kestävyyttä ja kosteuttavaa tunnetta. Lumenen Blur täyttää näistä kriteereistä jokaisen. Todettakoon tähän väliin, että henkilökohtaisesti en siis pidä mattameikkivoiteista, jotka tekevät omasta normaalista/kosteusköyhästä ihostani helposti varsin luonnottoman ja tunkkaisen vaan sen sijaan suosin mieluummin heleyttäviä tuotteita. Blur-meikkivoide on puolimatta ja uskoisin sen sopivan rasvoittuvammallekin iholle.

Yllä olevassa kuvassa meikkivoiteena on käytetty juurikin Blur-meikkivoidetta, silmänalusiin Make Up Storen peitetrioa, pohja on kiinnitetty Benecosin mineraalipuuterilla, korostukset on tehty ZAO:n hohdepuuterilla ja varjostukset ja poskipuna Benecosin Bronzing Duo -paketilla. Blur -meikkivoide tekee ihosta tasaisen, mutta luonnollisen ja heleän. Mattaisemman tuloksen saisi erilaisella puuterilla, mutta itse pidän tästä. Timanttisen koostumuksen lisäksi Blur pysyy ainakin omalla ihotyypilläni siistinä koko päivän näyttäen hyvältä vielä illallakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse siis suosittelen Lumene Blur-meikkivoidetta lämmöllä, mikäli et ole vielä kokeillut. Luulen, että tulet tykästymään! :)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s