Esittelyssä Essencen kevät/kesä 2018 -kokoelman kiinnostavimmat tuotteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKevään merkkejä ilmassa! Ihana Essence saa jälleen kerran uuden päivityksen ja näistä paukkuvista pakkasista huolimatta kyseessä on mikäpä muukaan kuin kevät/kesä -kokoelma 2018. Ja se on ihana. AIVAN IHANA. Päivitys sisältää paljon tuotteita, jotka pohjautuvat kauneusalalla juuri nyt vallitseviin trendeihin. Paljon värejä, hehkua ja kiiltoa! Ajattelinkin esitellä teille nyt uusista tuotteista ne omasta mielestäni kiinnostavimmat saman tien ja kirjoitella tarkempia kokemuksia sitten myöhemmin. Uusin päivitys sisältää nimittäin niin paljon kaikkea kivaa, että uskon näiden katoavan ständiltä alle aika yksikön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGlow to Go lluminating Setting Spray (4,09€)

Glow to Go on nimensä mukaisesti kiinnityssuihke, joka sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Tästä tykkään todella, hehkua kyllä kiitos! Lisäksi suihke lupaa tasoittaa myös ihon pieniä epätasaisuuksia. Ensikokeilun perusteella spray ei ole valitettavasti hienojakoisuutta kyllä nähnytkään, mutta itse sisältö vaikuttaa jättävän iholle todella kauniin pinnan, joka todella hehkuu. Luulenkin, että alan käyttämään tätä viimeistelyn sijaan meikkivoiteen alla, jolloin meikkipohja kiinnittyy paremmin ja saa kaunista lisähehkua, mutta itse tuotteen voi levittää sormin. Myös tuoksu on tässä kiva, hieman makeahko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVolume Booster Lash Primer (3,49€)

Uusin päivitys tuo mukanaan Essencen valikoimaan myös ripsienpohjustajan, joka lupaa tuoda kunnolla lisäboostia ripsiin. Pohjustaja sisältää acai-öljyä ja mangovoita, jotka huolehtivat tuotteen hoitavuudesta. Erittäin kiinnostava tuote! Mielenkiinnolla odotan, vetääkö Essencen versio vertoja tälle suosikilleni!

Volume Hero Mascara Power Black (3,69€) & Super Curl Volume Mascara Eye-Opening (3,69€)

Essencen ripsarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa omassa meikkipussissani jo kauan sitten ja osoittautuneet aivan lyömättömiksi kavereiksi, mitä hinta-laatusuhteeseen tulee. Tai oikeastaan ne ovat jopa ihan käsittämättömän halpoja laatuunsa nähden, jolloin hinnan ja laadun suhde on tietyllä tapaa jopa vääristynyt… Mutta en valita, parempi näin! Uusi päivitys tuo mukanaan kaksi uutta ripsiväriä, joista Volume Hero lupaa tuoda extravolyymia ja tuuheutta isolla ripsiväriharjalla, kun taas Super Curl Volumessa painotus on volyymin lisäksi kaartuvissa ripsissä ja katseen avaavassa efektissä. Vaikuttaa lupaavalta! Usein Essencen ripsivärit ovat olleet parhaimmillaan vasta muutamien viikkojen kuluttua avaamisesta, saa nähdä kuinka näiden kanssa käy. Aikaisemmat Essencen ripsarisuosikkini voit kurkata täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAColour Boost Vinylicious Liquid Lipstick (3,49€)

Mattahuulten rinnalle nousee kovaa kyytiä upean kiiltävät punat, jotka ovat tervetullutta ja freesiä vaihtelua meikkiin – varsinkin, jos punan pigmentti ei kärsi siitä. Nämä ihanat nestemäiset Colour Boost Vinylicious Liquid -huulipunat tuovat huulille pigmenttisen, sulatetun muovin kiiltoa vastaavan pinnan ja tuntuvat huulilla todella miellyttäviltä. Itseltäni löytyvät sävyt 03 Pink Interest, joka on kaunis roosa, 04 Woody Rosy, joka on hieman rusehtava nude sekä 05 Lollipop, joka on herkullinen kirkkaan punainen. Pigmentti on vaikuttaa olevan aika hyvä ja aplikaattorilla levittäminen onnistuu helposti. Lopputuloksena on todella kiiltävät huulet! Kestävyys ei varmasti vedä vertoja Essencen mattapunille, mutta se on kiiltopunien kääntöpuoli oikeastaan aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADraw the Line! Instant Colour Lipliner (1,89€)

Essensen huultenrajauskynät ovat aivan ehdottomia suosikeitani ja kaiken lisäksi puoli-ilmaisia, minkä vuoksi uusiakin sävyjä voi testata matalalla kynnyksellä. Nämä Draw the Line! Instant Colour -huultenrajauskynät muistuttavat paljon Essencen aikaisempia vastaavan tyylisiä kyniä, jotka olivat äärimmäisen hyviä. Nämä onneksi vaikuttavat olevan vähintäänkin yhtä hyviä! Kynät ovat todella pehmeitä ja pigmenttiä löytyy erinomaisesti, minkä vuoksi nämä todennäköisesti sopivat edeltäjiensä tavoin koko huulten värittämiseen, jolloin huulipunaa ei välttämättä edes tarvitse. Mikäli huulipunaa kuitenkin kaipaa, ovat rajauskynien sävyt yhteensopivia The Ultra Last Instant Colour -huulipunien kanssa. Lisäksi kynän päästä löytyy oma teroitin, mikäli kärjestä haluaa terävämmän. Omat kynäni ovat sävyissä 07 Undress My Lips, joka on tyylikäs nudesävy, ihanan marjainen 11 Cherry Sweet sekä 16 Fancy Blush, joka on suloinen vaaleanpunainen.

Näiden tuotteiden lisäksi päivitys tuo mukanaan monen monta muuta kiinnostavaa tuotetta, joista esimerkiksi Stay 6h True Lipliner Waterproof -huultenrajauskynät vaikuttavat suorastaan täydellisiltä, minkä vuoksi ainakin ne taitavat lähteä vielä tilaukseen. Onko kukaan muu bongaillut vielä Essencen kevättuotteita?


3 thoughts on “Esittelyssä Essencen kevät/kesä 2018 -kokoelman kiinnostavimmat tuotteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s