Meikkikynä, joka yllätti täysin

lumene_nordicnoirKäsi ylös, kuka jättää aamulla rajaukset tekemättä niiden työläyden vuoksi? Aikaisten herätysten aikaan en itse ainakaan yleensä ole ensimmäisenä keskittymässä rajauksiin, sillä haluan päästä meikin suhteen aamuvarhaisella suht helpolla. Haluan rajauksestani intensiivisen, syvän mustan ja pysyvän. Näiden kriteerien pohjalta olen usein suosinut geelimäisiä, erillisellä siveltimellä levitettäviä rajaustuotteita, jotka liukuvat iholla ja pysyvät siistinä ja syvän mustana iltaan saakka. Rajaus- ja meikkikynät tekevät rajauksesta omaan makuuni usein liian harmahtavan, lisäksi monet niistä ovat liian kovia, jolloin siistin rajauksen tekeminen on todella vaikeaa. Lumenen odotukset ylittäneestä joulukalenterista löytynyt normaalia pienemmän kokoinen Nordic Noir Intense Eye Pencil -silmämeikkikynä kuitenkin nujersi nämä aiemmin syntyneet myytit täysin. Paras meikkikynä, mihin olen törmännyt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALumenen musta Intense Eye Pencil on nimensä mukaisesti hyvin intensiivinen, todellakin yön musta kuten näistä kuvista näkyy. Kynä on vahamainen/voidemainen ja sulavan pehmeä, mutta teroittuu tästä huolimatta niin teräväksi, että tarkka rajaus on helppo piirtää. Täydellistä! Pehmeän koostumuksen vuoksi teroitin tosin tulee kaivaa esiin normaalia ahkerammin, mikäli kärjen haluaa pitää skarppina. Minikynästä poiketen normaalikokoisesta versiosta löytyy ilmeisesti pyöritettävä pää, jolloin teroittaminen ei ole pakollista sekä oma teroitin, jolla terän pitäisi halutessaan saada teräväksi. Kokemusta näistä ominaisuuksista ei ole, mutta veikkaan, että turvautuisin ihan erilliseen teroittimeen tästä huolimatta, sillä haluan pään olevan oikeasti terävä. Onko joku kokeillut tuota kynän omaa teroitinta?

Lumenen meikkikynä liukuu ihanan vaivattomasti iholla eikä kovasta painamisesta tai vetämisestä ole tietoakaan, kevyt ote riittää. Tällä rajauksen tekeminen on ihan äärimmäisen helppoa, siisti ja intensiivinen perusrajaus syntyy minuutissa! Kynän kestävyys yllätti täysin, sillä pehmeästä koostumuksesta huolimatta rajaus säilyy mustana (ja paikallaan) koko päivän. Kynä pitääkin sisällään mineraalipigmenttejä, jotka takaavat värin pysyvyyden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAlumene_nordicnoir_rajauskynäVaikka jälki on todella musta ja syvä, on yleisilme kuitenkin pehmeämpi kuin geelimäisellä rajausvärillä, joka jää helposti hyvin ”jyrkäksi”. Tykkään jäljestä todella paljon, sillä se sulautuu ripsirajaan yllättävän kivasti luoden kuitenkin viimeistellyn lookin. Samainen meikkikynä taipuu myös sumusilmien tekemiseen, mikäli meikistä haluaa utuisemman, itse kuitenkin suosin skarpimpaa rajausta. Mikäli musta ei tunnu siltä omimmalta sävyvalinnalta, saatavilla on monia muitakin värivaihtoehtoja aina ruskeasta vihreään.

Suosittelen Lumenen Nordic Noir Intense Eye Pencil -meikkikynää kyllä jokaiselle, joka haluaa luoda siistit rajaukset iisisti. Kynään on niin paljon helpompi ja nopeampi tarttua kuin lähteä taiteilemaan siveltimen kanssa!


2 thoughts on “Meikkikynä, joka yllätti täysin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s