Tuoksuhyllyltä osa 2: Lancôme La Vie Est Belle

OLYMPUS DIGITAL CAMERASaanko esitellä yhden kaikkien aikojen ihanimmista tuoksusta? Lancômen La vie est belle (EdP), elämä on kaunista, on juuri niin kaunis tuoksu kuin nimensäkin, minkä vuoksi se saa esittelyvuoronsa seuraavana tuoksuhyllyltäni. Ensimmäisen osan sarjasta voit käydä kurkkaamassa täällä. La vie est belle on yksi niistä tuoksuista, jotka saavat kehuja ulkopuolisiltakin, ja joita itsekin nuuhkii ihastuksissaan vielä vuodenkin jälkeen jopa niin paljon, että ostaa 50 ml pullon jälkeen vielä uuden pullon tismalleen samaa tuoksua… Olen tainnut ennenkin mainita, että itselleni on varsin harvinaista, että ostan samaa tuoksua uudelleen – niin on tainnut käydä ehkä kerran aiemmin. La vie est belle on tuoksu, josta ei saa vain tarpeekseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa vie est bellen kuvataan olevan onnellisuuden tuoksu ja sitä se todella on. Lisäksi se on niin suloisen makea, mutta silti hyvin elegantti ja naisellinen olematta halpa tai liian tyttömäinen. Tuoksunuoteissa yhdistyvät iiriksen kukka, jasmiini, patsuli ja appelsiininkukka herkullisen makeisiin vivahteisiin, joita tuoksuun tuovat muun muassa vanilja, tonkapapu, praliini, mustaherukka ja päärynä. Aika herkullinen kokonaisuus vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä EdP -tuoksu ei petä kestävyydessäkään. Pari kevyttä suihkausta aamulla riittää eikä tuoksua tarvitse enää päivän aikana lisäillä. On mielestäni ihanaa, että tuoksun voi huomata iholla pehmeänä makeutena vielä illallakin ja esimerkiksi vaatteissa se säilyy täysin tunnistettavana jopa useamman päivän.

Löytyykö ruudun takaa muita kyseiseen tuoksuun rakastuneita? ❤


2 thoughts on “Tuoksuhyllyltä osa 2: Lancôme La Vie Est Belle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s