Edullinen ja laadukas luonnonkosmetiikan huulituote

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt se on löytynyt! Nimittäin täydellinen nude huultenrajauskynä, joka on kaiken lisäksi edullinen JA sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kuulostaa lähes mahdottomalta yhtälöltä, mutta nyt on todettava, että totta se on. Tutustuin ensimmäistä kertaa I love me -messuilla tähän luonnonkosmetiikkamerkkiin, joka saapui Suomen markkinoille viime syksynä. Kyseessä italialainen puroBIO, joka tuo markkinoille mahdollisimman luonnollista ja puhdasta kosmetiikkaa. Tuotteiden hintataso on hyvin maltillinen ja esimerkiksi tämän postauksen huultenrajauskynällä hintaa on n. 6€ eikä valikoima lopu muuten ihan heti kesken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARakastan nudepunia (ja ennen kaikkia huultenrajauskyniä), joilla saa luotua hetkessä huomattavasti skarpimman ja huolitellumman ilmeen. Haluan, että tuotetta voi käyttää koko huulille, se on koostumukseltaan pehmeän kermainen ja että se kestää pienet syömiset ja juomiset. No tämä on juuri sellainen! Itselläni tuote on sävyssä 08, joka on omilla huulillani täydellinen nudepuna. Yllä olevassa kuvassa olen levittänyt rajauksen päälle vain huulirasvan – luonnollinen, mutta siisti.

Koostumus on juuri sopivan pehmeää, minkä vuoksi se levittyy todella vaivattomasti huulille. Lisäksi tästä puroBion kynästä löytyy pigmenttiä sen verran runsaasti, että sillä saa hyvin muotoiltua huulia. Henkilökohtaisesti en voi sietää huultenrajauskyniä, jotka ovat vähänkään kovia, tekevät tahmaista jälkeä tai joiden pigmentti ei riitä yhtään huulten muotoilemiseen. Niitä vain valitettavasti tuntuu löytyvän markkinoilta enemmän kuin tarpeeksi. Välillä on osoittautunut suoranaiseksi haasteeksi löytää niitä täydellisiä versioita, joilla homma sujuu mutkitta! Sehän näissä pehmeissä kynissä toki aina on, että ne kuluvat vähän nopsempaa kuin kovemmat, mutta minkäs teet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä kynä hoitaa lisäksi huulia eikä huulille siis jää lainkaan kuivaa tai halkeilevaa fiilistä. Mikä parasta, tätä sävyä pystyy käyttämään tosi huoletta myös syömisten ja juomisten kanssa. Isompia aterioita tai ”mättöä” syödessä se kyllä kuluu, mutta se kuluu ns. siististi eikä ruokailun jälkeen tarvitse heti rynniä korjaamaan meikkiä. Juomista ja pikkupurtavaa tämä kestää kyllä hyvin!

Koska tämä tuote on ollut niin hyvä, houkuttaisi kieltämättä tutustua koko sarjaan syvemminkin. Kaverini osti messuilta minun houkuttelemana myös BB-voiteen, joka on osoittautunut kuulemma myös aivan kelpo tuotteeksi! Onko puroBIO teille jo tuttu?


2 thoughts on “Edullinen ja laadukas luonnonkosmetiikan huulituote

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s