Mikä kiinnosti eniten vuonna 2017?

Toivottavasti vuosi 2018 on lähtenyt upeasti käyntiin! Otetaan kuitenkin näin loppiaisen jälkimainingeissa vielä pieni kurkistus vuoden 2017 puolelle – mitkä viime vuoden postauksista olivat ne kaikista luetuimmat? Tässä tulee top 5!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAParhaat Black Friday 2017 -tarjoukset

Viime vuoden postauksista luetuin oli odotetusti Black Fridayn tarjousvinkit, jotka tuntuvat kiinnostavan aina ihan harvinaisen paljon. Toivottavasti myös löysitte hyödyllisiä vinkkejä kyseisestä postauksesta! Kenellekään ei ole varmaan jäänyt epäselväksi viime aikaisten postausten perusteella, että oma ostoskorini täyttyi KIKOn tuotteista, heh. Juttua niistä löydät esimerkiksi tästä ja tästä. Paras hankinta oli kuitenkin oikeasti kirkasvalolamppu, jota en antaisi enää pois!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI love me 2017 -messutärpit

Toiseksi eniten teitä kiinnosti I love me -messujen tarjonta, johon kävitte tutustumassa kokoamani messutärppien muodossa. Itse keskityin tänä vuonna ostamaan messuilta lopulta lähinnä lisäravinteita ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Ainut ostamani meikkituote taisi olla luonnonkosmetiikkamerkki puroBion huultenrajauskynä, joka on muuten osoittautunut todelliseksi helmeksi. Voisin kirjoitella siitä jossain kohtaa ihan oman postauksensa! Kuhinaa riitti ihan tungokseen asti ja esimerkiksi ensimmäistä kertaa mukana ollut luonnonkosmetiikamerkki FAIR SQUARED vaikutti kiinnostavan ilahduttavan paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuinka minä sain hiukseni kasvamaan eli vinkkejä hiusten hyvinvointiin ja kasvattamiseen

Vinkit hiusten hoitamiseen ja kasvattamiseen olivat myös toivottuja, sillä kyseiseen postaukseen klikkailtiin kolmanneksi eniten. Postauksesta tuli todellinen romaani eikä siihen rehellisyyden nimissä edes päässyt kaikki, mitä aiheesta olisin voinut sanoa! Yritin koota siihen kaikki tärkeimmät jutut, jotka itse olen kokenut hyödyllisiksi tässä vuosien varrella. Jaan siis mielelläni jatkossakin hiuksiin liittyviä vinkkejä, sillä asia ei kyllä ihan heti kesken lopu!

E1F52E42-C029-4CD4-BF30-29CB9FE275DBKurkistus Green Boxiin

Vuosi 2017 lähti liikenteeseen vihreällä kosmetiikkaboksilla, jota moni luonnonkosmetiikan ystävä oli odottanut saapuvaksi. Kyseessä oli siis Bette Boxin luonnollisempi versio, jota pääsin testailemaan ensimmäisten joukossa. Aihe selvästi kiinnosti, sillä postaus nousi neljänneksi luetuimmaksi! Boksi oli sisällöltään toimiva ja kiva, mutta ei vetänyt vertoja esimerkiksi Jolie Boxille, joka on usein sisällöltään ollut ihan omaa luokkaansa. Olisi kuitenkin kiva, mikäli Bette Box kokoaisi Green Boxin uudemmankin kerran!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalpiskosmetiikan helmet: Parhaat essence-ripsivärit

On ollut kiva huomata, että tämä ”halpiskosmetiikan helmet” -postaussarja kiinnostaa myös teitä, sillä näitä on ollut kiva toteuttaa! Tuotteet sopivat jokaiseen budjettiin, sillä muutaman euron timanttiset löydöt eivät tee kovin isoa lovea lompakkoon. Viime vuoden postauksista viidenneksi luetuin keskittyi parhaisiin essence-ripsareihin, joihin suosittelen ihan ehdottomasti tutustumaan, mikäli sitä et vielä ole tehnyt!

Nyt suunnataan katse kuitenkin kohti tulevaa. Mikäli teillä on jotain toiveita tulevien postausten suhteen, laittakaa ihmeessä kommenttia tai mailia tulemaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s