Paletti, joka taipuu moneen: KIKO Smart Essential

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKaunista vuotta 2018 kaikki ihanat lukijat siellä ruudun toisella puolella! On aina ilo huomata, että tänne blogin puolelle löytää teitä kauneusjutuista kiinnostuneita. ❤️ Sen pidemmittä puheitta tämä vuosi lähtee liikenteeseen meikkijutuilla!

Rakastan meikkipaletteja, siitäkin huolimatta, että niitä löytyy jo laatikosta jokseenkin moneen lähtöön… Mutta kun uutta kosmetiikkaa on vaan niin kutkuttavan kivaa testata! Siksi tämä KIKOn kaunotar pääsi ostokoriini Black Friday -huumassa marraskuussa muiden KIKO-tuotteiden kaveriksi. Kyseessä on nimensä mukaisesti Smart Essential eli paletti, jossa on ne oleellisimmat ja joka taipuu moneen. Kurkataanpa sisälle vähän tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan ensimmäiseksi on todettava, että paletti on kyllä ulkomuodoltaan täyttä rakkautta. Aivan upea! Lisäksi peili on kätevä apu, mikäli paletti kulkee meikkilaukussa myös reissun päällä. KIKOn Smart Essential pitää sisällään yhteensä kuusi eri tuotetta: kolme eri sävyistä poskipunaa, kaksi varjostusväriä/bronzeria sekä yhden korostusvärin. Tuo toinen bronzer on tosin niin törkeän vaalea, että se menee ennemmin vaikka banaanipuuterista… En ymmärrä voiko tuo todella olla tarkoitettu bronzeriksi!

Tilasin paletin sävyssä ”light to medium”, vaikka selvästikin se olisi pitänyt olla ”medium to dark”. Tämä on tullut valitettavasti esiin myös tuon vaaleimman poskipunan kohdalla, jonka sävy ei näy käytännössä kasvoillani lainkaan. Vaaleaihoiset siis huomio, tämä paletti voisi olla erityisesti teille sopiva! Ja onneksi hätä ei ole tämän näköinen itsenikään kohdalla, sillä noille liian vaaleillekin sävyille voi keksiä muuta käyttöä ja nuo neljä muuta taasen sopivat mainiosti talvi-iholleni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA7A5E90A9-EFF8-4700-B1BE-766149DBDB76Sävyissä on hyvin pigmenttiä ja ne levittyvät ja häivyttyvät helposti. Yllä oleva kuva antaa hieman osviittaa sävyistä, mutta aivan täydellisesti ne eivät tuossa toistu. Lisäksi kasvoilla värit ovat aina eri näköisiä kuin kädelle swatchattuna. Erityisen paljon hämää tuo kimaltava highlighter, sillä se ei todellakaan kasvoilla ole noin tumma. Kuvan perusteella voisi melkein olettaa, että tuo onkin se toinen bronzer, mutta ainakin noissa tummemmissa paleteissa se näyttäisi olevan tuon numero ykkösen tilalla…

Aivan ensimmäisillä käyttökerroilla väriä tuntui tulevan huonommin, mutta nyt käytön myötä sävy vaikuttaisi irtoavan huomattavasti vähemmällä työstämisellä. Ainoastaan varjostusväriä saa edelleen hangata siveltimellä aika rankalla kädellä, mikäli haluaa vähänkään enemmän väriä. Varjostusväri siis jättääkin melko luonnollisen lopputuloksen. Sävy on omaan makuuni aavistuksen liian lämmin ja vaalea, mutta ei häiritsevä. Poskipunista suosikikseni on noussut tuo oikealla oleva vanha roosa, joka tuo kasvoille ihanaa raikkautta. Korostusväri puolestaan on upea lämmin kulta, joka saa kasvot hehkumaan luonnollisesti. Tämä lämmin sävy tulee näyttämään todennäköisesti erityisen kivalta alkukesästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASävyt kuitenkin taipuvat muuhunkin kuin perinteisiin tarkoituksiinsa. Punaisimpia poskipunia lukuunottamatta kaikki sävyt toimivat luomiväreinä silmämeikissä ja erityisesti tuo korostussävy on todella kaunis silmän sisänurkassa. Ruskea taipuu vaaleammilla kulmakarvoilla varmasti myös mainiosti esimerkiksi kulmaväriksi. Kannattaa testailla ja yllättyä!

Kokonaisuudessaan paletti on hyvä, muttei aivan täydellinen – ainakaan tässä sävyssä. Hinta on kuitenkin aika maltillinen kasvopaletista (eli periaatteesta kuudesta tuotteesta) (19,90€) ja itse asiassa kyseinen paletti näytti tällä hetkellä olevan vielä – 30% alennuksessa, jolloin hintaa jää alle 14€. Onko joku muu testaillut tätä jo?


3 thoughts on “Paletti, joka taipuu moneen: KIKO Smart Essential

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s