Juhlakynnet kuosiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enää kaksi yötä jouluun! Nyt on siis loistava aika laittaa myös kynnet juhlakuntoon. Itse suosin jouluna lakkauksessa kauniita punaisen sävyjä, sillä ne henkivät täydellisesti joulunajan tunnelmaa. Mutta mitä muuta kuin lakan väri kannattaa huomioida? Listasin tähän omat vinkkini huoliteltuun lopputulokseen!

1. Viilaa kynnet siistiin muotoon

Epäsymmetriset kynnet ovat epäsiistit eikä ne näytä kauniilta edes upealla lakkauksella. Lisäksi epätasaiset reunat tarttuvat inhottavasti joka paikkaan ja pahimmillaan rikkovat myös juhlavaatteet tai repäisevät kynnen todella kipeästi. Kaiva siis viila esiin ja muotoile mieleiseesi muotoon! Viilaa mieluusti niin kynsien reunat kuin päätkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Käytä aluslakkaa

Kun kynnen muoto on kunnossa, puhdista kynnet kunnolla ja levitä aluslakka. Itse olen jo pitkään suosinut aina silloin tällöin aluslakan sijasta Trindin kynnenkovettajaa, joka tekee kynsistä todella vahvat, mutta sisältää melko voimakkaita aineita, minkä vuoksi jatkuvasti sitä ei ole kovin suositeltavaa käyttää. Aluslakka tasoittaa liuskoittuneet kynnet todella hyvin, minkä vuoksi lakkaus näyttää tasaiselta ja pysyy paremmin.

3. Valitse laadukas lakka

… ainakin silloin, mikäli et jaksa odotella puolta päivää lakan kuivumista ja olla korjailemassa sitä heti saman päivän aikana. Esimerkiksi näissä postauksen kuvissa kynsilläni näkyvä Lumenen Gel Effect -kynsilakka sävyssä 9 Kuun loisteessa on hurmaava niin sävyltään kuin ominaisuuksiltaan. Pigmentti on hyvä, kaksi kerrosta riittää täysin peittävään lopputulokseen, kerrokset kuivuvat nopeasti ja lopputulos pysyy siistinä pidempään kuin monilla muilla lakoilla. Joinain vuosina olen lisäksi leikkinyt vielä glitterlakoilla ja lisännyt sitä joko kynsien päihin tai ihan kynsien juureen. Suosittelen kokeilemaan, sillä lopputulos on todella näyttävä! Poistaminen sen sijaan on glittereiden kohdalla kyllä kieltämättä todella työlästä… 😄

Teitpä lakkauksen sitten glitterillä tai ilman, muista kuitenkin aina antaa kaikkien kerrosten kuivua kunnolla ennen uuden levittämistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Älä unohda päällyslakkaa

Kestävän lopputuloksen saamiseksi levitä lakan päälle vielä kerros päällyslakkaa, joka auttaa säilyttämään lakkauksen siistimpänä pidempään ja joka tuo ekstrakiiltoa. Saatavilla on myös mattaisia päällyslakkoja, joilla tavallisestakin lakkauksesta saa halutessaan mattaisen.

5. Viimeistele kosteuttavalla käsivoiteella

Kauniisti lakatut kynnet pääsevät oikeuksiinsa hyvin hoidetuissa käsissä. Kun lakka on täysin kuivunut, voitele kädet ja erityisesti kynsinauhat vielä kosteuttavalla voiteella tai öljyä ne. Hyvin kosteutetuissa käsissä myös kynsilakka pysyy helpommin!

Kaunista joulunaikaa ihan jokaiselle siellä ruudun toisella puolella! ❤


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s