Täsmäase näyttäviin ripsiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERALoppuvuoden juhlasesonki lähenee loppuaan ja vuosi 2018 on jo ihan nurkan takana, joulusta nyt puhumattakaan! Tuntuu, että vuosi vuodelta vuodet vierii vain nopeammin ja nopeammin – juurihan vasta oltiin edellisessä vuodenvaihteessa. Sitä kai se ikä teettää… Joka tapauksessa, koska pian on kuitenkin taas juhlien aika, ajattelin vinkata eräästä ripsiprimerista, joka on löytänyt tiensä omaan meikkipussiini ja jäänyt sinne yhdeksi luottotuotteeksi, jonka kaivan joka aamu esiin.

Kyseessä on meidän oman ihanan Lumenen Nordic Secret Volume Lash Primer. En ole vielä kertaakaan törmännyt ripsiprimeriin, josta oikeasti tykkäisin. Ensinnäkin, monet primerit kovettuvat ripsiin valonnopeudella, jättävät ne jäykiksi ja kaikkea muuta kuin erotelluiksi, mikä on ärsyttävää. Toiseksi, superpaksu valkoinen massa on välillä vaikea saada peittymään ripsivärillä kauniisti ja tasaisesti. Kolmanneksi, monet primerit eivät ole tehneet ripsilleni oikein mitään, lähinnä vain vaikeuttaneet ripsarin levittämistä. Siksi olinkin melko skeptinen myös tämän Lumenen version suhteen, vaikka se sinänsä kiinnostavalta kuulostikin. Asenne osoittautui kuitenkin vääräksi varsin pian ensi kokeilun jälkeen…

6F20ABD6-5A23-41A2-BE30-50E061A8C705.jpegTämä on nimittäin aivan timanttinen, aivan kuten Lumenen True Mystic Volume -ripsarikin! Nordic Secret -ripsiprimer tekee mitä lupaa. Se erottelee ripset yllättävän hyvin ollakseen primer ja antaa kerrankin oikeasti lisää pituutta ja tuuheutta. Tuote siis sisältää kuituja, mutta siitä huolimatta se ei varise tai muutu suttaiseksi päivän mittaan. Erityisen hyvän tästä Lumenen primerista tekee kuitenkin se, että tämä taikoo ripsistä vähän kuin muovailuvahaa: se pitää ripset joustavina ja pehmeinä useammankin kerrostamisen jälkeen, mutta jättää niihin tekstuurin, jonka avulla ripsiä saa ikään kuin muotoiltua, kuten esimerkiksi nostettua kaarevalla ripsariharjalla, jolloin look on saman tien huomattavasti näyttävämpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlin lukenut useammastakin blogista, että tämän primerin massa on liian vetistä ja mitäänsanomatonta aluksi, mutta itse olen eri mieltä. Oman kokemukseni mukaan tämä nimittäin toimi ensimmäisesti kerrasta lähtien. Massa on kyllä notkeampaa kuin monen muun ripsiprimerin, mutta kerrostamalla massaa saa helposti lisää. Mikä parasta, massa ei kovetu kerrosten välillä kovaksi koppuraksi tai kasaa ripsiä yhteen vaan kerroksilla saa lisää tuuheutta ja pituutta eikä ripsivärin kanssa tarvitse kiirehtiä. Samalla tuote myös hoitaa ripsiä, sillä se sisältää kosteuttavia ainesosia.

Kerrankin siis ripsiprimer, joka hienojen tuotelupausten lisäksi vastaa myös käytännössä omia odotuksiani! All in all, omalta osaltani voin todeta tällä erää kotimaisen Lumenen voittaneen primertaistelun Diorin kulttiprimeria vastaan. Aivan ihana tuote niin arkeen kuin juhlaankin. ❤


One thought on “Täsmäase näyttäviin ripsiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s