Luonnollinen ja kuulas meikkipohja

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKirjoitin reipas vuosi sitten Lumenen uutuustuotteista ja kyseinen postaus on edelleen yksi koko blogihistoriani luetuimmista. Lumenen uudistus on selvästi herättänyt mielenkiintoa myös siellä ruudun toisella puolella! Se ei ole sinänsä mikään ihme, sillä ainakin itse olen seurannut heidän uutta tulemistaan mielenkiinnolla ja hyvinkin vakuuttuneena. Siksi halusin kirjoittaa vielä erikseen tästä Invisible Illumination -kaksikosta, johon olen tykästynyt toden teolla ja ehkä eniten siksi, että nyt minulla on pidempi taival näiden kanssa takana. Mikäli siis kaipaat kuulasta ja luonnollisen kaunista meikkipohjaa, tsekkaa tämä postaus läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitetaan tuosta Instant Glow Beauty Serum -meikkivoiteesta tai paremminkin sävyseerumista. Olen löytänyt sen tänä syksynä jotenkin aivan uudelleen! Kyseinen sävyseerumi on ollut itselleni alusta saakka hieman liian vaalea (silloin myynnissä oli vain tuo yksi universal shade, nykyään vaihtoehtoja on onneksi kolme), minkä vuoksi se on jäänyt vähemmälle käytölle, mutta päätin lopulta ottaa sävyn omiin käsiini ja laittaa muutamia tippoja tuota Lumenen nestemäistä Watercolor Bronzeria sekaan ja voilà! Nyt toimii. Sävyseerumi on niin ohutta, että oma ihonsävy kuultaa läpi, joten ilme pysyy raikkaana.

Beauty Serum on koostumukseltaan erittäin juoksevaa ja todella ohutta. Tuote on erinomainen erityisesti syys- ja talvi-iholle, sillä se tuntuu ihanan kosteuttavalta iholla eikä tunnu missään vaiheessa päivää maskimaiselta. Beauty Serum sopii parhaiten kuivalle/normaalille iholle, jossa ei ole paljon peitettävää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAParas lopputulos syntyy mielestäni ehdottomasti kostutetulla meikkisienellä. Meikkisienellä jäljestä saa todella kauniin: luonnollisen ja kuulaan, mutta peittävämmän kuin siveltimellä tai sormin. Siveltimellä tai erityisesti sormin levitettynä lopputulos on todella ohut ja läpikuultava. Itse olen tykännyt käyttää tämän kanssa erityisesti Kikon ja Hyvän olon maailman meikkisieniä, joilla sävyseerumi on helppo saada levittymään tasaisesti ja siististi. Lopputulos jää aika kiiltäväksi ja kosteaksi, minkä vuoksi itse tykkään kiinnittää pohjan joko mineraalimeikkipuuterilla tai irtopuuterilla, jolloin pohja pysyy kauniina koko päivän. Ja vielä yksi juttu: rakastan tämän meikkivoiteen tuoksua ja lasipullon upeaa ulkoilmettä. ❤️

8DF7252F-3859-4FDB-907B-8B9313576BF3.jpegSamaisen sarjan Watercolor Bronzer on nestemäinen varjostustuote, joka tuo kasvoille helposti luonnollista lämpöä ja varjoa. Se häivyttyy hyvin ja lopputulos on luonnollinen eikä lainkaan tunkkainen. Kuten edellä kävi ilmi, tällä saa tarvittaessa tummennettua myös liian vaalean meikkivoiteen. Kesällä käytin tätä kokonaisuudessaan välillä meikkipohjana (kyllä, rusketun kesällä helposti 😄) mineraalimeikkipuuterin alla ja toimi muuten niinkin. Tämän levittäminen onnistuu omasta mielestäni parhaiten meikkisienellä kuten sävyseeruminkin, mutta sormin tai varjostussiveltimelläkin saa kaunista jälkeä.

Silloin siis, kun itse kaipailen luonnollista, hoitavaa ja heleää meikkipohjaa, kaivan esiin nämä. Tällä kaksikolla se nimittäin onnistuu ilman pelkoa siitä, että lopputuloksesta tulisi liian raskas!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s