Hoitolatasoinen kasvohoito kotona?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan kuin olisi kosmetologilla käynyt! Niin, tämän tyyppiset kommentit ovat yksiä ylistävimmistä kehuista, mitä tästä kuorintakaksikosta olen lukenut. Itse en nyt ehkä ihan kosmetologin tekemään kasvohoitoon vertaisi, mutta loistava (kenties paras kokeilemani) apu samean ihon kirkastamiseen tässä on aivan ehdottomasti! Kyseessä on philosophyn Microdelivery Peel Kit eli kaksivaiheinen C-vitamiinikuorinta, joka uudistaa ja nuorentaa ihoa tehokkaasti. Tuotetta suositellaankin erityisesti auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja ikääntyvälle iholle. Todella kuivalle ihotyypille tämä ei ole ainakaan oman kokemukseni mukaan paras valinta, mutta esimerkiksi itse kosteusköyhällä ihollani olen todennut tämän tosi toimivaksi, kunhan ihoa muistaa kosteuttaa kunnolla hoidon jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuorinta toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensiksi vaiheen 1 c/peptide resurfacing crystals eli oranssi, rakeinen kuorinta-aine levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Rakeet ovat aika karkeita, joten hellävaraisuus on valttia ja silmänympärysihoa on syytä välttää. Tuotetta hierotaan n. minuutin pyörivin liikkein, jonka jälkeen onkin kakkosvaiheen aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKakkosvaiheessa rakeiden päälle levitetään nestemäinen lactic/salicylic acid activating gel. Geelin ja raekuorinnan kohdatessa kokonaisuus muuttuu vaahdoksi, joka alkaa lämmittää ihoa – aivan ihana fiilis! Vaahdon annetaan vaikuttaa iholla vielä pari minuuttia, minkä aikana tehokaksikon c-vitamiini ja peptidit pääsevät vaikuttamaan kunnolla, jonka jälkeen se pestään pois ja jatketaan ihonhoitorutiineja normaalisti. Joskus laitan tämän jälkeen iholle vaikuttamaan vielä jonkun ihanan naamion, jolloin naamion tehot pääsevät myös parhaimmillaan esiin kuorinnan jälkeen. Suosittelen kokeilemaan tällaista pitkän kaavan kotispata, kun aika riittää! ❤

philosophyn kuorinnan jälkeen kyllä tuntuu kuin iho olisi kirkastunut ja tasoittunut silmin nähden! Tämä onkin varma valinta silloin, kun iho tuntuu todella kaipaavan kirkastusta ja freesausta. Harmaus on poissa ja väri on kuulaampi, minkä vuoksi olen kokenut tämän kaksikon todella tehokkaaksi. Ja sinänsä syytä onkin; täysikokoisen pakkauksen (60ml & 60g) hinta on sen verran suolainen (n. 80€), että ihan tehotonta tuotetta ei tuolla hintaa todellakaan halua hankkia. Vaikka hinta on korkea, on kuorintakombo kuitenkin todella riittoisa ja esimerkiksi nuo omat 30ml/g pakkaukset ovat kestäneet tosi pitkään, sillä itse käytän niitä vain silloin, kun iho alkaa tuntua samealta.  Nyt joulun alla ja joulun jälkeen kannattaa kuitenkin pitää silmällä philophyn lahjapakkauksia, sillä ainakin viime vuonna niitä myyntiin joulun jälkeen alle puoleen hintaan, joten halvemmallakin voi selvitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutama sana vielä noista ihanista pakkauksista. philosophyn tuotteiden ulkoasu nimittäin miellyttää omaa silmääni todella paljon. Pakkauksien kyljissä ihastuttavat tekstit ovat jotenkin hurmaavia ja tuotteet itsessään todella laadukkaita. Erityisen paljon olen tykännyt tämän kuorinnan lisäksi philosophyn kasvovoiteista. Onko teille philosophyn tuotteet tuttuja?

”Micro changes lead to monumental renewal, you learn as you grow, revealing your best self.”


2 thoughts on “Hoitolatasoinen kasvohoito kotona?

  1. Oooh oon itekin joskus katelly tätä! Tällä merkillä on hauskoja tehotuotteita muutenkin 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s