Tuoksuhyllyltä osa 1: Miss Dior Blooming Bouquet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHienostunut, ylellinen, naisellinen, elegantti. Todellinen treffituoksu. Näin tiivistetysti, sitä kaikkea Diorin ihastuttava Blooming Bouquet on. Rakastan hajuvesiä ja niiden tuomia erilaisia mielikuvia ja fiiliksiä. Mielestäni on aina mielenkiintoisia lukea niistä arvosteluja ja esittelyjä eri blogeista. Tuoksut ovat olleet blogissani yllättävänkin vähän esillä, vaikka ne ovat kosmetiikan puolelta yksiä suurimpia suosikkejani. Siksi ajattelinkin esitellä jatkossa aina silloin tällöin hajuvesiä, joita tuoksuhyllylleni on kertynyt. Aloitetaan siis tällä Diorin upeudella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMistään uutuudesta ei Blooming Bouquetin kohdalla ole kyse , sillä tuoksu on julkaistu jo vuonna 2014. Mutta parhaimmat tuoksut ovat ajattomia ja ne ansaitsee paikkansa vielä vuosienkin jälkeen markkinoille tulosta. Ja tämä on yksi sellaisista!

Miss Dior Blooming Bouquet -tuoksun tuoksunuotit ovat kiehtovat: ensituoksu avautuu mehukkaalla sisilialaisella mandariinilla, sydäntuoksussa ihastuttavat pioni, ruusu, aprikoosi ja persikka ja lopulta pehmeänä pohjatuoksuna toimii valkoinen myski. Kokonaisuus on äärimmäisen naisellinen ja hienostunut. Tuoksun takana on Francois Demachy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlooming Bouquet on pehmeä ja puuterinenkin kukkaistuoksu, jonka ostin aikanaan juuri siksi, että poikkeaa paljon muista hajuvesistäni. Moni mieltäisi tuoksun ehkä enemmän keväiseksi, mutta omasta mielestäni se aivan ihana kirkkaana pakkaspäivänä. Ja hei, tuo pullo on NIIIN kaunis, yksi kauneumpia hajuvesipulloja, mitä tiedän! Tuoksu on kestoltaan myös todella hyvä eikä sitä tarvitse lisäillä pitkän päivää. TYKKÄÄN!


3 thoughts on “Tuoksuhyllyltä osa 1: Miss Dior Blooming Bouquet

    1. Kiitos kommentistasi Hanna! Tuo on kyllä ikävää, että vaikka muuten tuotteita ei eläimillä testattaisi, saattaa asia olla toisin Kiinan markkinoille siirryttäessä. On hyvä, että aiheesta keskustellaan nykyään avoimemmin!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s