Paras öljy hennoille mutta kuiville hiuksille

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiusöljyt ovat olleet osa hiusrutiinejani jo vuosia enkä enää olisi ilman. Matkan varrella eteen on tullut muutamia ”ostaisin uudestaan” -osumia, mutta sitäkin enemmän niitä, jotka eivät ole olleet parhaimmillaan omassa hiuslaadussani. Koska hiukseni ovat hennot, tekee liian tuhti öljy niistä helposti raskaat ja likaisen näköiset. Hiukseni ovat kuitenkin värjäysten jäljiltä myös kuivat, jolloin öljy ei saa olla kuitenkaan liian kevyt. Tämä on välillä osoittautunut haastavaksi komboksi.

Mitä sitten hiusöljyltä vaadin? Ensinnäkin haluan, että sitä voi levittää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Inhoan sitä tahmaista fiilistä, minkä jotkut öljyt tekevät levitettäessä kuiviin hiuksiin. Toiseksi, haluan, että öljy kosteuttaa ja silottaa hiusta, tekee siitä helposti kammattavan. Kolmanneksi, toivon, että öljy myös tuoksuu ihanalle. Kuten olen monta kertaa todennut, itselleni tuoksut ovat tärkeä osa kauneudenhoitokokemusta, vaikka niillä ei sinänsä tuotteen tehon kanssa mitään tekemistä olekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJa arvatkaapa mitä, Oriflamen Eleo Soft Touch -hiusöljy on osoittanut täyttävänsä jokaisen näistä vaatimuksesta, mitä itse öljyltäni vaadin. Sain kyseisen öljyn testiin ja ihastuin tähän siihen heti ensimmäisellä pikaisella kokeilulla ja ensituntuma on vahvistunut ehdottomasti oikeaksi nyt monien testailujen jälkeen. Tuote on suunniteltu erityisesti normaaleille ja ohuille hiuksille. Se sisältää luonnon argan-, ruusu- ja takiaisöljyä, jotka hellivät, suojaavat, silottavat ja ravitsevat hiusta sekä linoleenihappoa, joka puolestaan helpottaa hiusten kammattavuutta ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuote toimii paitsi kosteisiin myös kuiviin hiuksiin erinomaisesti. Kuiviinkaan hiuksiin levitettäessä ei tarvitse huolehtia tahmaisesta tai raskaasta tuntumasta vaan öljy silottaa karheat latvat ja tekee hiuksista ihan superpehmeät. Olin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen ihan ällikällä lyöty, miten hyvin ja äkkiä öljy hiuksiin upposi jättäen ne vain ihanan pehmeiksi. Tämä Oriflamen hiusöljy sulkee näppärästi myös kaksihaaraiset, minkä vuoksi hiukset säilyvät huomattavasti helpommin kammattavana. Tätä ominaisuutta arvostan erityisesti, sillä oma hiuslaatuni on äärimmäisen helposti takkuuntuva. Lisäilen tätä pesujen välissä aina tarpeen vaatiessa, jolloin latvat pysyvät paremmin siistinä ja harja kulkee kivemmin läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPakkaus itsessään on kätevä ja pumpputoiminto annostelee öljyä hyvin. Vaikka lasipullo tuntuisi ylellisemmältä, fakta on, että tällainen muovinen pullo a) kulkee kätevämmin mukana ja b) on turvallisempi kylppärissä. Lasipullo on nimittäin öljyyn yhdistettynä melkoisen liukas. No entä sitten se tuoksu? Ihana! Tuoksu on todella miellyttävä, siinä on aavistus jotain ylellistä. Tätä lisäilee jo sen vuoksi kovin mielellään. Mikäli kaipailet siis uutta hiusöljyä, Oriflamen tuotteita voi nykyään tilata suoraan ihan verkkokaupasta. Eleo Soft Touch -öljyn löydät halutessasi tästä.


2 thoughts on “Paras öljy hennoille mutta kuiville hiuksille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s