NCLA – myrkytöntä luksusta lakkaukseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ulkona sataa kaatamalla vettä ja syystuulet puhaltaa, on ihana istahtaa lämpimän viltin alle ja piristää synkkää päivää laittamalla kynsiin jotain piristävää. Pääsin tutustumaan itselleni uusiin, myrkyttömiin kynsilakkoihin tämän kesän aikana, kun Cesarsshop lähetti minulle kolme NCLA-merkin söpöä lakkaa. Lakat ovat vegaanisia, cruelty free sekä 7-free lakkoja, minkä vuoksi ne ovat parempi valinta kynsille. 7-free lakat eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). Merkki on myös julkkisten suosima ja valikoima on laaja: uusia kausikokoelmia julkaistaan säännöllisesti ja tällä hetkellä valikoimaan kuuluu jo sata sävyä. Lakat ovat hinnaltaan n. 20€/kpl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain testiin äärimmäisen suloisen Don’t call me Peachy! -sävyn, joka on väriltään herkullisen persikkainen. TYKKÄÄN! Yksi kerros ei vielä riitä peittävään lopputulokseen, mutta kahdella saa jo melko hyvän, kolmennalla täysin peittävän. Koska kerroksia tarvitsee useamman, on ehdottomasti plussaa, että lakka kuivuu suht nopeasti. Kestävyys on keskivertoluokkaa ainakin omilla kynsillä eli lakkaus pysyy siistinä muutaman päivän. Osan NCLA -lakoista saa ainoastaan Cesarsshopista, mutta esimerkiksi tämä Don’t call me Peachy! löytyy myös Sokokselta ja Emotioneista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen sävy on hieman erikoisempi, todella vaaleankeltainen cremelakka Banana Almond Blonde. Tämä sävy kuuluu Pressed-kokoelmaan, joka on saanut inspiraationsa puristetuista hedelmistä ja vihanneksista. Lakka näyttää kynsillä melkein valkoiselle ollen kuitenkin aavistuksen kermaiseen banaaniin taittava. Tämä vaalea sävy on kaunis, mutta todella työläs lakattava: kerroksia tarvitsee vähintään kolme, mieluusti jopa neljä, sillä sävyä vaikeaa saada kynsillä tasaiseksi. Mikäli kärsivällisyys riittää, on lopputulos kyllä oikein nätti! Kyseinen sävy on saatavilla ainoastaan Cesarsshopista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällyslakkoja käytän aina silloin tällöin ja myös NCLA:lta löytyy oma versionsa. Kuten päällyslakat yleensäkin, myös Gelous? auttaa lakkausta pysymään kauniimpana pidempään ja se tuo lopputulokseen lisää kiiltoa. Päällyslakka levittyy kynsille siististi ja kiiltoa se tuo kyllä mukavasti. Lakkauksen kestävyyteen en ole tällä huomannut olevan kovin merkittävää vaikutusta, mutta siistimmän ja huolitellumman se lopputuloksesta mielestäni tekee.

Kaiken kaikkiaan NCLA on mielenkiintoinen myrkytön tuttavuus, jonka laajasta sävyvalikoimasta ei sävyvaihtoehdot lopu ainakaan kesken! Tarjolla on lisäksi myös mm. kynsienhoitotuotteita, joille erityisesti syksyn ja talven tullen on aina tarvetta. Onko kyseinen merkki on teille tuttu?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s