Halpiskosmetiikan helmet: Essence korostus- ja varjostuspaletit

essence-korostus-ja-varjostusessence-korostus-ja-varjostus-paletit

Korostaminen ja varjostaminen ja erityisesti tuo jälkimmäinen on aika kriittistä puuhaa, jossa tuotteella todella on väliä. Sävy ei saa olla liian oranssi, mieluusti suht matta, pigmenttinen, hyvin levittyvä jne… Siksi odotukset näiltä kahdelta paletilta eivät olleet mitenkään liian korkealla, mutta niin se Essence teki sen taas. Tämä kaksikko on todella hyvä vaihtoehto, mikäli et halua sijoittaa johonkin kalliimpaan korostus- ja varjostustuotteeseen tuotteeseen (kuten esim. omaan suosikkiini Anastasian Countour Kitiin). Katsotaanpa vähän lähemmin!

essence-light-up-your-face-korostuspaletti

Oma suosikkini tästä kaksikosta on ehdottomasti Light Up Your Face Luminizer Palette, jossa on kolme erilaista korostussävyä. Nämä on niin k-a-u-n-i-i-t-a! Rakastan omalla ihollani käyttää erityisesti tuota tummempaa hohtavaa korostussävyä Golden Beige, sillä se tuo hieman lämmintä hehkua kasvoille ja hohtaa valon osuessa ihan mielettömän upeasti. Tämä on nykyään lähes päivittäisessä käytössä yleisen highlighterin tavoin eli poskipäille, huulten amorinkaarelle, nenän varteen… Tämä sävynsä puolesta sulautuu täydellisesti omaan ihon sävyyni ja jäljelle jää oikeastaan vain lämmin hohde. Tämä myös kestää päivän riennot yllättävän hyvin!

essence-light-up-your-face-001

Keskimmäistä sävyä 2. Rosé Highlighter tykkään käyttää välillä silmien sisänurkkiin tuomaan valoa sekä kulmaluulle, mutta tämä toimii myös edellä mainitun sävyn tavoin kuten oikeastaan tämä koko paletti, josta jokainen löytää kyllä oman suosikkinsa. Vasemman puolinen sävy 1. Nude Highlighter on jäänyt itseltäni vähimmälle käytölle, oikeastaan ilman syytä, sillä sekin on ihana. Nuo kaksi muuta ovat olleet vaan vielä ihanampia! Tämä 1. sävy on tarkoitettu otsan, nenän varren ja leuan korostamiseen, sillä se on tästä kolmikosta kaikkein maltillisin hohteeltaan ollen hyvin neutraali nude.

essence-shape-your-face

Shape Your Face Contouring Palette puolestaan pitää sisällään varjostus-, korostus – ja poskipunavärin eli jos et halua lähteä kikkailemaan sen kummemmin, tästä paletista löydät kaikki tärkeimmät valojen ja varjojen tuomiseen. Tämä paletin varjostusväri on itse asiassa todella toimiva ainakin omalla ihollani: se on hyvän värinen, ei liian vaalea eikä liian tumma, ei lainkaan oranssi vaan nimenomaan ruskea. Pigmentti tässä on hyvä ja väri on helppo saada tasaisesti – toki tähän vaikuttaa myös siveltimen laatu (suosittelen erityisesti Real Techniquesin siveltimiä varjostuksiin).

essence-shape-your-face-001essence-shape-your-face-swatch

Vaalea korostusväri on lähinnä vain otsan ja leuan korostamiseen, sillä se on hyvin neutraali vaalea väri ilman sen kummempaa hohdetta. Tämä toimii siis kivasti myös poskipäiden yläpuolella valaisemaan silmänalusten aluetta – sävy toimii tosi hyvin luonnollisena freesaajana. Mutta mites sitten tuo oranssi? Älkää antako sävyn hämätä – se ei todellakaan näytä kasvoilla tuolta vaan lähinnä hohtavalta lämpimältä, hieman kultaan taittavalta highlighterilta, joka tuo lämpöä kasvoille. Eli itse asiassa ihan kiva! En ole tätä juurikaan käyttänyt, mutta yllätyin, että sävy on kasvoilla aika kaukana tuosta, mikä se tuossa paletilla on – ja ihan hyvä niin. 🙂

essence-korostus-ja-varjostus-002

Hinnallahan näitä ei todellakaan ole pilattu: en nyt tarkkaa lukua muista, mutta muistaakseni palettien hinta on alle 3€ kappale eikä ainakaan paljon yli, jos on! Suositus näille! 🙂

Ps. Haluaisin niiiiiin päästä hypistelemään niitä Essencen joulutuotteita! Eikö niitä oikeasti myydä missään Helsingissä?

Tuotteet saatu PR-näytteenä.


2 thoughts on “Halpiskosmetiikan helmet: Essence korostus- ja varjostuspaletit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s