Uutuuksia kauneusrintamalla: ihana hyaluronihappoboosteri

novexpert-tuotteet-kokemuksiaLokakuun loppupuolella olin mukana ihan mielettömän mielenkiintoisessa blogitilaisuudessa, jossa pääsimme tutustumaan uuteen, täysin luonnolliseen ihonhoitokokoinaisuuteen nimeltä Novexpert. Sarja on ranskalaisten lääkäreiden kehittämä, 100% luonnollinen (ei säilöntäaineita, parabeeneja, kemiallisia filttereitä tai mitään muutakaan ylimääräistä), EcoCert-sertifioitu, kosmeseuttinen kokonaisuus. Mikäli kosmeseuttinen on sanana vieras, tarkoittaa se lähinnä sitä, että tuotteet sisältävät bioaktiivisia raaka-aineita, joilla on lääkkeenomainen vaikutus sekä ihon pinnalla että syvemmälläkin ihossa. Tuotteissa on erittäin korkeat pitoisuudet aktiiviaineita ja niiden vaikutus paitsi tuntuu, myös ihan oikeasti näkyy iholla välittömästi.

Tilaisuudessa oli mukana Novexpertiltä Cyrille Telinge, joka oli melkoisen hauska heppu. Hauskuudesta huolimatta tai juuri siitä johtuen Teligne osasi kertoa asioista mielenkiintoisesti ja mukaansatempaavasti. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että tulet levittämään ihollesi elämäsi aikana melkein 500kg kosmetiikkaa? Tai että joka päivä ihosi pinta on kosketuksissa lähes 500 eri molekyylin kanssa? Aika hurjia lukemia ja luulenpa, että tällaisella kosmetiikan suurkuluttajalla nuo edellä mainitut määrät ovat kaiken lisäksi vielä melkoisesti alakanttiin.

novexpert-hyaluroni-happo-boosteri

Novexpertiltä löytyy 6 eri ihonhoitolinjaa: Hyaluronihappo– (kosteusköyhä ja kimmoisuutensa menettänyt iho), Vitamin C– (valovanhentunut ja eloton iho), Pro-Collagen– (geneettinen ikääntyminen), Magnesium- (herkkä iho) sekä Omega– (kuivuus ja ikääntyminen) sekä Pro Melanin-linja (samea iho). Illasta sain mukaani Novexpert-sarjan tähtituotteen, Hyaluronic Acid Booster Serumin, joka on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja välittömästi silottava seerumi. Se sisältää 480 mg:a hyaluronihappoa ja pullon kokonaismäärä onkin verrattavissa 20 hyaluronihappoinjektioon. Toki seerumi ja injektio ovat nyt (onneksi) kaksi ihan eri asiaa, mutta määrällisesti tämä seerumi sisältää hyaluronihappoa todennäköisesti korkeimman pitoisuuden maailmassa.

novexpert-hyaluronihappoboosteri

Lähdin testaamaan tuotetta todella mielenkiinnolla, mutta ehkä hieman skeptisin miettein. Oikeastaan aika harvoin tulee vastaan sellaisia tuotteita, joita yritän käyttää erityisen säästellen siitä syytä, etten haluaisi niiden loppuvan koskaan. Mutta tämä on yksi sellaisista. Novexpertin hyaluronihappoboosteri on aivan mieletön kaikin puolin enkä haluaisi enää luopua tästä osana ihonhoitorutiiniani, sen verran vakuuttunut olen sen tehosta! Kaiken lisäksi se tuoksuu ihanalle, imeytyy nopeasti ja toimii erinomaisesti meikin alla (kunhan sitä ei levitä liian paksua kerrosta, silloin nimittäin lähtee rullautumaan!). Aluksi tuntuma on iholla hieman tahmea, mutta se häviää hyvin nopeasti ja päälle voi levittää joko kosteusvoiteen tai suoraan meikin.

Vaikka ihoni on yleensä aivan perushyvässä kunnossa ilman epäpuhtauksia, on se kuitenkin usein kosteusköyhä ja jotenkin vähän eloton ja väriltään hieman epätasainen. Hyaluronihappoboosteri on saanut kasvoilleni jotain aivan uudenlaista hehkua, johon olen aivan ihastunut ja josta olen hyvin innoissani. Ihon väri on parempi eikä kasvojeni ohut iho näytä enää niin ohuelta. Kuivuudesta ei viimasta huolimatta ole ollut tämän käytön aloitettuani tietoakaan ja iho on kimmoisan heleä. En tiedä voiko tämä olla edes mahdollista, että ero oikeasti olisi näin huomattava.

Mikä parasta, tätä boosteria saa käyttää myös silmänalusille ja huulille, sillä se on raaka-aineiltaan täysin luonnollinen ja sopii todella herkällekin iholle. Hyaluronihappo onkin loistava apu esimerkiksi silmänympärysten ohuen ihon ja tummien silmänalusten hoidossa. Olen käyttänyt tätä seerumia silmänympärysvoiteen alla ja välillä ihan yksistäänkin, sillä kosteusteho tuntuu riittävän niinkin. Tummat silmänaluset ovat vaalentuneet jonkin verran jo tässä ajassa enkä malta millään odottaa, millaisia tuloksia tällä saa pidemmällä käytöllä! Vanhemmalla iholla hyaluronihappoboosteri lupaa täyttää myös ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja olisikin mielenkiintoista kuulla myös kokemuksista näiden lupausten kohdalla.

novexpert-ihonhoito

Tuote sisältää 4 eri kokoista hyaluronihappo molekyyliä, jotka vaikuttavat kaikissa ihon eri kerroksissa: ihon pinnalla, ihossa, pinnan alla sekä syvällä ihossa. Tästä syystä tämä boosteri oikeasti saa aikaan tuloksia. Kysyinkin itse asiassa tilaisuudessa, että tapahtuuko jotain, kun lopetan tuotteen käytön? Ehkä iho on laiskistunut ja lopettanut itse hyaluronihappotuotantonsa totuttuaan tämän tuotteen tehoon? Vastaus oli ehdoton ei, sillä tämä seerumi nimenomaan boostaa ihon omaa hyaluronihapposynteesiä.

All in all, luulen, että tämän loputtua on vielä joku päivä haettava toinen pullo käyttöön eikä se päätös varmaan tämän jälkeen enää hirveästi selityksiä kaipaa. 🙂 Novexpertin tuotteita myyvät Stockmann, Sokos ja Yliopiston Apteekin Ego. Mikäli teillä tulee mieleen jotain kysyttävää sarjasta tai tästä kyseisestä tuotteesta, vastaan mielelläni!

Ps. Myöhemmin tänä vuonna esittelen teille vielä toisen äärimmäisen mielenkiintoisen tuotteen Vitamin C-linjan puolelta, pysykää siis kuulolla! ❤

Tuote on saatu PR-näytteenä.


5 thoughts on “Uutuuksia kauneusrintamalla: ihana hyaluronihappoboosteri

  1. Oho, olen silmäillyt vain pakkauksia, siis voidaanko nämä määritellä virallisesti luonnonkosmetiikaksi? Ihanaa, että markkinoille tulee tällaisia luonnollisia, mutta tehokkaita ihonhoitosarjoja 🙂

    Tykkää

    1. Ainakin tuotteiden raaka-aineet ovat 100% luonnollisia! Telinge nimenomaan korosti sitä, ettei uudenlaisten juttujen ja luonnollisuuden tarvise poissulkea toisiaan vaan niistä voi kehittää yhdessä jotain todella tehokasta! Ja sanoppa muuta, tällaisia tuotteita kaivataan! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s