I love me 2016-messulöydöt ja vinkit

i-love-me-loungejolie-i-love-me-2016Huh, I love me 2016-messut on nyt omalta osaltani tsekattu. Siis ihan oikeasi messuilu on yllättävän rankkaa, olin ihan poikki päivän kiertelyn jälkeen ja kotiin päästyäni oli pakko ottaa pieni välikuolema sängyn pohjalla! Jotenkin tuo tungos ja jonottelu ei ole vaan yhtään mua varten, vaikka aihepiiri niin ihana onkin. Mieluummin maksan vaikka muutaman euron enemmän ja tilaan netistä tai haen myymälästä – tämä oli periaate, joka tuli tänään vastaan yllättävän usein.

patyka-i-love-me

Messutarjouksilta odotin ehkä enemmän, vaikka muutamia tosi kivoja löytöjä teinkin. Hyvin harvoilla osastoilla oli tarjolla mitään supertarjouksia, joihin suht hintatietoisena kosmetiikan kuluttajana olisi kannatanut tarttua. Parhaimmat tarjoukset ainakin omaan silmääni ja makuuni löytyi Salon24 -hiustuoteosastolta, jossa ihania hiustenhoitotuotteita myytiin ihan naurettavan halvalla, Laveran kaikki -40% -osastolta sekä ProCare Oy:n osastolta, missä myytiin Real Techniquesia, Batistea, Models Own-tuotteita jne. – itse löysin sieltä eniten ihanaa kamaa. Näiden lisäksi itse tein löytöjä myös oman vakkari lisäravinnemerkin eli Puhdistamon osastolta sekä Pukka-osastolta.

Ja tungoksesta ja jonotuksesta huolimatta, koska kyseessä on kauneus- ja hyvinvointimessut, kyllä messuille upposi rahaakin, kuten odotettavissa olikin… Kurkataanpa, mitä mun messukassiin tarttui!

macadamia-masquie-conditioner

Salon24.eu -hiustuoteosastolla oli ehkä eniten sydämentykytyksiä aiheuttavia ja mielenhillintää vaativia tarjouksia. 2 Rich tai Macadamia tuotetta 15€:lla, 2 jättikokoa 20€:lla, Macadamia jättikokoisia tuotteita 15€:lla jne… Mukaani tarttui Macadamia sarjan naamio ja hoitoaine – tuotteita, joita kuluu eniten. Hoitoaineet saan aina loppumaan, mutta shampoita en ikinä! Naamiota ei toki kulu niin paljon, mutta noin hyvällä hintaa niitä on hyvä varastoida vähän vaikka jemmaankin. Itse päädyin tällä kertaa Macadamian tuotteisiin kokeilun vuoksi, mutta voin suositella todella lämmöllä kaikille noita Richin tuotteita, ihan mielettömän ihania ja toimivia – ja nyt niitä saa ihan naurettavan edullisesti!

organic-shop-tuotteetbatiste-i-love-me

 

ProCare Oy:n osastolta löytyi tosiaan kaikkia mielenkiintoisia merkkejä: Real Techniques, Batiste, Lierac, Organic Shop, Models Own… Batisten kuivashampoita oli tarjolla niin laaja valikoima kuin missään ikinä voi vaan olla ja mikä parasta, hinta oli 5€/kpl. Organic Shopin vartalon- ja hiustenhoitotuotteet ihastuttivat mielettömillä tuoksuillaan! Mukaan lähtikin kaksi vartalonkuorintavoidetta, hiusnaamio sekä shampoo. Voi NAM! Hinnat oli 3€/kpl ja iso purkki oli 5,50€.

real-tecniques-sivellinten-pesubold-metals-diamond-suomi

Real Techniques-fanit huomio! Messuilla hinnat oli kyllä kohdillaan. Siveltimille tarvetta ei ollut, mutta sivellinten puhdistukseen täytyi panostaa. Mukaan lähtikin puhdistusgeeli sekä puhdistusalusta – huomattavasti huokeampaan hintaan kuin yleensä. Puhdistusgeelin messuhinta oli 5€ (normaalisti esim. Sokoksella 11,90€) ja puhdistusalusta maksoi messuilla 15€, kun nettikaupoissa hinta näytti lähentelevän 25€. Jos sitä nyt ryhdistyisi siveltimien pesussa! Löytyihän sieltä myös paljon puhuttu Real Techniques Diamond Sponge, joka tulee Suomeen myyntiin ilmeisesti vasta tammikuussa.

puhdistamo-i-love-me

Puhdistamon osastolla maistelin  raakasuklaita ja vanhan tutun vaniljaraakasuklaan lisäksi rakastuin villivadelman makuiseen raakasuklaaseen. Se maistui ihan Fazerin Julialta! Ja koska tarjous oli 5 kpl/10€, arvatkaa montako otin…. Mutta Puhdistamon raakasuklaat on parhaita ikinä, suosittelen! Ne paitsi maistuvat hyvältä, myös tuovat sen raakasuklaan energisoivan vaikutuksen. Puhdistamon OptiMSM-jauheet olen todennut myöskin omalta osaltani parhaiksi, päädyin tähän molybdeenillä rikastettuun kaksikkoon, koska henkilökohtaisesti heitetty tarjous oli sen verran hyvä: 2 kpl/30€. Nyt riittää taas hetkeksi MSM-jauhetta, sillä juuri ennen messuja ehdin ostaa yhden täyden purkin!

pukka-teet-i-love-me

Näiden edellä mainittujen lisäksi mukaani lähti vielä kaksi laatikkoa Pukka-teetä, jotka messuilla olivat 4€/laatikko. En ole tainnut itse asiassa koskaan aikaisemmin maistaa kyseisen merkin teevalikoimaa, joten nyt on jo korkea aika! Valitsin matkaani Womankind-teen sekä Herbal Collection-kokoelman, josta pääsee maistelemaan viittä eri makua.

Halusin saada tämän postauksen ulos jo messujen aikana, jolloin joku voi vielä saada muutaman vinkin tästä omaan messukeikkaansa!

Ps. Eilen päättyneen arvonnan voittajan ilmoitan tämän viikonlopun aikana!


3 thoughts on “I love me 2016-messulöydöt ja vinkit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s