ZAO-meikkipohja + ARVONTA

zao-meikitzao-meikit-meikkipohjaNyt pääsen viimein esittelemään teille lisää ihania ZAO-tuotteita ja mikä parasta, tällä kertaa mukaan saatiin teille myös ZAO-tuotearvonta tuotteesta, josta olette olleet kiinnostuneita! ❤ Arvonnasta lisää postauksen lopussa, sillä ensin haluan esitellä teille lisää näitä luonnonkosmetiikan helmiä, tällä kertaa pääosin meikkipohjan puolelta, vaikka on mukana toki pari luomiväriäkin.

ZAO on ammattilaistason orgaaninen meikkisarja, jolla on sekä Cruelty free että Ecocert -sertifioinnit ja tuotteet ovat 100% luonnollisia. Suurin osa tuotteista on myös vegaanisia. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita ja ne ovat paitsi kauniita ja toimivia, myös samalla ihoa hoitavia. Lähes kaikki sarjan tuotteet sisältävät myös mikronisoitua hopeajauhetta, jolla on antibakteerisia, antiseptisiä ja ihoa suojaavia ominaisuuksia. Aikaisemman ZAO-postauksen voit lukea halutessasi täältä – silloin mukana oli mm. ripsiväri, huulipuna, kulmakynä ja hohdepuuteri. Mutta nyt näihin yllä olevassa kuvassa näkyviin tuotteisiin!

zao-luomivarit-aurinkopuuteri-2

Ihan ensimmäiseksi voisin sanoa pari sanaa tuosta ihanasta bamburasiasta, jossa nuo tuotteet ovat. Kyseessä on siis magneettirasia, johon voi valita haluamansa tuotteet ja vaihdella niitä vaikka aina sen mukaan, mitä milloinkin eniten tarvitsee – esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Aivan nerokas keksintö, fanitan tätä kyllä ihan täysillä! Rasiaan mahtuu joko neljä pienempää nappia, kaksi pientä ja yksi iso tai kaksi isoa. Kaiken lisäksi nämä ”täyttönapit” ovat huomattavasti halvempiakin ilman yksittäisiä bamburasioita, joten myös rahallisesti tämä maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin! Rasian kannessa oleva peili on mukavan kokoinen ja täten toimiikin hyvin kätevänä apuna matkassa. Monet ZAOn pakkauksistahan ovat uudelleentäytettäviä, jolloin aina tuotteen loppuessa ei tarvitse ostaa myös uutta rasiaa. Tämä vähentää turhaa pakkausjätettä, säästää rahaa ja luontoa. Tykkään!

Sitten oman rasiani sisältöön. Suosin luomiväreissä hyvin neutraaleja ja nudemaisia sävyjä, joten minulle valittiin Pearly Eye Shadow -luomiväreistä vaalea hohtava beige 105 Golden Sand sekä tummempi ruskea, hyvin nimensäkin mukaisesti pronssiseen menevä 106 Bronze. Omaan makuuni juuri täydellisiä sävyjä, joilla saa loihdittua tosi nätin silmämeikin hetkessä niin arkeen kuin juhlaankin. Vaaleampaa sävyä tykkään käyttää vähän korostussävyn tapaan kirkastamaan katsetta eli silmien sisänurkkiin ja toisinaan myös kulmaluulle. Sävy on tosi niin luonnolinen nude, että sitä voi halutessaan käyttää koko luomelle.

zao-luomivarit-aurinkopuuteri-001

Tummemmalla ruskealla puolestaan saa kaunista syvyyttä katseeseen ja sitä tykkäänkin käyttää silmän ulkonurkassa ja jos haluan tummemman meikin, saatan levittää sitä pienellä siveltimellä myös alaripsien tyveen, jolloin katseeseen saa mystistä utuisuutta. Molemmat sävyt ovat hohtavia, mutta koska sävyt ovat niin ajattomat ja neutraalit, sopivat ne mielestäni sekä päivään että iltaan. Pigmenttiä ZAOn luomiväreistä löytyy äärimmäisen hyvin ja ne ovat levittyvyydeltään hyvin pehmeitä ja jotenkin ihanan kermaisia, jos puuterimaisesta väristä niin voi sanoa. Alempana olen swatchannut molemmat luomivärit. Kuvastakin näkee, miten kauniisti ja tasaisesti nuo levittyvät!

Mineral Cooked Powder minulta löytyy sävyssä 342 Bronze Copper. Tämä toimii aurinkopuuterin tavoin tuomaan kesää kasvoille ja muotoilemaan kasvoja. Tämä sävy 342 sopii ihon sävyyni todella kauniisti ja voin vain kuvitella miten upea tämä on kesällä ruskettuneella iholla! Jotkut aurinkopuuterit taittavat ikävästi todella voimakkaasti oranssiin, mutta tämä ZAOn aurinkopuuteri on kaunis lämmin ruskea. Kuten tuosta alla olevasta swatchistakin huomaa, pigmenttiä on tässäkin luomivärien tapaan paljon, joten huiskia kannattaa maltilla. Iholla hohde ei ole kuitenkaan niin voimakas kuin tuossa kädellä. Pienenä välihuomiona, että kaikki ZAOn puuterimaiset tuotteet ovat muuten talkittomia!

zao-swatch

zao-mineraali-meikkipuuteri-001

Sitten itse meikkipohjaan. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, tykkään mineraalimeikkipuutereista todella paljon niiden helppouden sekä luonnollisen ja heleän lopputuloksen vuoksi. Kyseessä on siis meikkivoide puuterimaisessa muodossa. Tämä ZAOn Mineral Silk minulla on sävyssä 504 Neutral Beige, joka valittiin sävynsä puolesta ajatellen vähän kauemmas syksyyn. Aluksi sävy olikin liian vaalea, mutta nyt kun ollaan ylitetty lokakuun puoliväli ja kesän rusketus alkaa haalistua, alkaa sävy olla juuri täydellisesti kohdallaan. Pakkaus on todella riittoisa – vertailun vuoksi: ZAOn pakkauksessa tuotetta on 15g kun taas esimerkiksi bareMineralsin normaalikokoisessa mineraalimeikkipuuterissa tuotetta on vain 8g.

zao-mineral-powder

Mineral Silk on helppo työstää iholle ja lopputulos on luonnollinen ja melko matta. Tarvittaessa peittoa saa lisää kerrostamalla. Mineraalimeikeissä kannattaa muistaa yleensä muutama juju saadakseen parhaan lopputuloksen: mineraalimeikkipuuteria kannattaa lämmittää ensiksi pyörittelemällä sitä hetken kabukilla kannessa, iholle levitettäessä tuotteen työstäminen on tärkeää eli pyöriviä liikkeitä niin, että tuote sulautuu ihoon. Itse olen myös huomannut, että mineraalimeikki on parhaimmillaan vasta hetken oltuaan iholla – sama myös tämä kanssa. Tasainen ja siisti lopputulos syntyy helposti ja vaivattomasti – kiireisten aamujen pelastaja ainakin minulle! Mikäli pelkkä puuterimainen meikkivoide ei riitä, voi tätä tuotetta käyttää myös meikin kiinnittämiseen perinteisen puuterin tapaan. Mineral Silk sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sekä aknesta kärsiville.

zao-concealer

Tämä ZAOn peitepuikko on aivan ihastuttava. Peitepuikosta tulee yleensä mieleen sellainen kuivahko, vahamainen puikko, jolla lopputulos on kaikkea muuta kuin kaunis. ZAOn versio kumoaa nämä mielikuvat täysin, sillä se on koostumukseltaan todella kermainen ja voidemainen. Se tuntuu kuivilla silmänalusilla ihanan kosteuttavalta ja levittyy todella nätisti. Erityisesti tykkään siitä, miten sitä pystyy lisäämään meikin päälle kesken päivän – itse asiassa silloin se on mielestäni jopa parhaimmillaan. Tummat silmänaluset kirkastuu hetkessä ja kuiva iho saa kosteutta. Mikä erikoisinta, tämän pitäisi poistaa myös silmänympärysihon turvotusta. Suosittelen erityisesti kuivasta ihosta kärsiviä kokeilemaan tätä! Itselläni tuote on sävyssä 493 Brown Pink.

zao-primer

Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä jo tuossa swatchissa ohimennen esiintynyt tuote, nimittäin Eyes Primer eli silmänmeikinpohjustusvoide. Peitevoidetta muistuttava voidemainen tuote muuttuu iholla puuterimaiseksi ja peittää silmäluomilta punoitusta ja esimerkiksi verisuonia. Se saa silmämeikin kestämään pidempään ja luomivärien sävyt toistuvat ja levittyvät paremmin.

Halusin kokeilla tuon vaalean luomivärin kanssa kuvissa tätä primeria, sillä se näkyy muuten kuvissa hiukan heikosti. Ylimmäisenä on sama luomiväri primerin kanssa kuin sen alla oleva sävy ilman primeria ja kuten tuosta swatchistäkin näkee, toistuu tuo vaalea primerin kanssa huomattavasti syvemmin. Vaikkei luomiväriä käyttäisikään, voi tätä tuotetta käyttää muutenkin kirkastamaan silmäluomia, sillä tämä neutralisoi verisuonet ja punoitukset hyvin ja jättää kauniin, huolitellun pinnan iholle. Primerin voi kiinnittää jollain puuterimaisella tuotteella, joko puuterilla, mineraalimeikkipuuterilla tai luomivärillä.

zao-shine-up-powder-hohdepuuteri

Mutta nyt siihen ARVONTAAN! Päätimme maahantuojan kanssa ilahduttaa teitä ja arpoa kaikkien kommentoijien kesken yhden mun lemppari ZAO-tuotteesta nimittäin Shine Up Powder -hohdepuuterin! Vaaleammalla iholla tämä toimii vaikka kevyenä poskipunana, tummemmalla iholla enemmänkin higlighterin tavoin. Tykkään itse tuosta monipuolisesta tuotteesta ihan superpaljon ja enemmän siitä voi lukea kahdesta aikaisemmasta postauksesta täältä ja täältä. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja osallistumisaikaa on 21.10. klo 23.59 saakka. Laitathan mukaan myös sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan voittajan. Onnea matkaan! ❤

Pssst I love me-messukansa! ZAO Make Up -sarja löytyy I love me -messuilta teema-alueelta ”Kosmetologi on ihosi asiantuntija”, osasto 7f40.  ZAOn naiset tekevät osastolla pikameikkejä ilman ennakkovarausta lauantaina ja sunnuntaina, joten mikäli messut kutsuvat, käy ihmeessä tutustumassa paikan päällä tähän ihanaan luonnonkosmetiikan sarjaan!

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

 


53 thoughts on “ZAO-meikkipohja + ARVONTA

  1. Mielenkiintoisia tuotteita ja enpä ollut brändistä kuullut ennen! Mieluusti tuota hohdepuuteria testailisi, toivotaan että onni suosii 😀

    Tykkää

  2. Viime keväänä näin tämän merkin luonnonkosmetiikan messuilla, mutta aika pulan vuoksi en enää ehtinyt tutustumaan tuotteisiin. Merkki jäi mieleeni, joten erittäin mielelläni tutustuisin merkin tuotteisiin. Ja kertomasi tuotteista lisäsi kiinnostusta entisestään. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa 😊

    Tykkää

  3. Tuotteet ovat laadukkaita, olen ollut tyytyväinen niihin, mitä olen tähän asti käyttänyt. Meikkivoide ja puuteri lähinnä, sekä kasvovoiteet sekä käsi- ja jalkavoiteet.

    Tykkää

  4. Nuo ovat kyllä aivan upean näköisiä tuotteita! Itse en ole vielä kokeillut mitään ZAOlta, joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

    Tykkää

  5. Hyvä kirjoitus! Ihon herkistymisen ja allergioiden takia olisi kiva testata, sopiiko ZAO minulle… 😉

    Tykkää

  6. Ooh. Ilahduttavaa sävyjä. Toki mukana arvonnassa. Olen kaipaillut tuota meikkirasiaa. Jonakin päivänä se vielä rantautuu 🙂

    Tykkää

  7. Voi tuo hohdepuuteri olisi mielenkiintoinen tuote. Täytyykin vihdoin käydä tutustumassa ZAO:n lauantaina messuilla.

    Tykkää

  8. Täysin vieraita tuotteita minulle mutta postauksesi herätti kyllä suuren mielenkiinnon. Ja miten kauniita rasioita onkaan!!

    Tykkää

    1. Osallistumisaika päättyi perjantaina, mutta toivottavasti pääset testailemaan ZAOn tuotteita jossain! Ja ainakin tietyistä verkkokaupoista niitä löytyy, mikäli ei läheltä myyntipistettä löydy. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti