Dermalogica kasvohoito & Face Mapping

dermalogica-kasvohoitoOlenkin jo aikaisemmin hehkuttanut, miten paljon tykkään Dermalogican tuotteista (tai ainakin kaikesta muusta paitsi niiden hinnasta). Sain muutama vuosi sitten mieheltäni lahjaksi lahjakortin Dermalogican kasvohoitoon ja vaikka kokemuksesta on puolitoista vuotta, ajattelin silti tulla jakamaan kokemukseni siitä, mikäli joku sellaista harkitsee. Itse ainakin suosittelen lämmöllä! Asuin tuolloin Rollossa, joten kokemukseni perustuvat Rovaniemen ihanaan ja ammattitaitoiseen Sanna’s Style Kauneus- ja komeushoitolaan.

Dermalogican tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, allergisoivaa formaldehydiä, ihoa kuivattaa S.P. alkoholia eikä ihoa tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Dermalogica kasvohoito aloitetaan aina Face Mapping-ihoanalyysillä, jonka avulla tehdään täydellinen ihoanalyysi, jossa kartoitetaan ihon kunto ja sen tarpeet. Kasvohoito on aina erilainen, sillä se rakennetaan jokaisen ihon omien tarpeiden mukaan, jolloin voi olla varma siitä, että iho saa juuri ne tarvittavat hoidot ja hoitotuotteet. Lisäksi paperiin kirjataan selkeästi, mitkä tuotteet ovat juuri sinun ihollesi sopivia, mille alueille niitä kannattaa käyttää ja kuinka usein. Tämän lisäksi asiantuntija voi halutessaan laittaa ylös myös muita suosituksia ja lisäohjeita oman ihosi hyvinvoinnin kannalta. Lappu on todella kattava ja äärimmäisen hyödyllinen erityisesti sellaiselle, joka ei itse ole niinkään kiinnostunut miettimään tuotteita tai testailemaan erilaisia. Omaan Face Mapping-analyysiin palaan kuitenkin tuossa hieman alempana vielä!

Face Mappingissa ensiksi mitataan ihon kosteuspitoisuus ja otetaan kuva ihokameralla. Kävin kasvohoidossa maalikuussa ja kuten arvata saattaa, ihossani oli jonkun verran kosteusköyhyyttä, minkä vuoksi kasvohoidossa keskityttiinkin erityisesti kosteuttamiseen. Itse sain hoitooni neljä eri terapiaa (niitä voi valita 1-4) ja annoin asiantuntijan valita itselleni juuri ne parhaimmat. En enää muista, mitkä terapioista tarkalleen ottaen sain, mutta aivan ihanan rentouttavaa se oli puhumattakaan siitä, miten hehkuvalta iho sen jälkeen näytti. Taisin olla siellä lähemmäs kolme tuntia, ah, täydellistä.

dermalogica-facemappingOman ihoni ”suurin” ongelma oli Face Mapping-analyysin mukaan ihon kuivuus, jota esiintyi erityisesti poskipäiden alueella. Kuulin myöhemminkin myös toisessa kasvohoidossa jälleen samaa, että ihoni on kuiva ja erityisesti poskipäiltä ohut, minkä vuoksi olenkin nyt hankkinut entistäkin kosteuttavampia tuotteita talvea varten. Nenän varresta itselläni löytyy pisamia, minkä vuoksi siitä kohtaa Face Mappingista löytyykin pigmentaation merkki. Kaulan alueen todettiin olevan herkähkö ja T-alueella oli vähinsä mustapäitä.

Jokaiseen kasvohoitoon terapioiden lisäksi kuuluu siis alkupuhdistus, Face Mapping, ihon kosteusmittaus, kuorinta, tehoaineet, naamio, lopputuotteet, kotihoito-ohjeet ja meikkipohja, mikäli asiakas sellaisen lopuksi haluaa. Mikä omaa mieltäni lämmitti suuresti oli se, että vaikka silloin en tuotteita kotiin ostanutkaan, sain testereitä ihan älyttömän määrän mukaani aivan pyytämättä. Heille ehkä pieni teko, mutta itselle merkittävä! Dermalogican tuotteiden hinnat ovat kuitenkin sen verran korkeat, ettei niitä mielellään testaamatta lähde ostamaan.

dermalogica-kasvohoito-reseptiTässä tuotteet, joita juuri iholleni suositeltiin (linkeistä en hyödy mitään):

Puhdistuotteet

Kuorintatuotteet, naamiot & hoitosuihke

Booster – tehoainetiivisteet

Kosteusvoiteet

Silmänympärystuotteet

Täsmätuotteet

Itse sain suositukseksi välttää seuraavia raaka-aineita, jotka kaikki ovat ihoa tukkivia:

  • mineral oil (paraffinum, liquidum) eli mineraaliöljy
  • parfum (keinotekoinen hajuste)
  • CI + numerosarja (keinotekoinen väriaine)
  • isopropyl myristate
  • lanolin

No, eihän näitä nyt ihan ole tullut noudatettua, mutta mielestäni kasvohoitokokonaisuus on todella kattava ja loppuun asti ajateltu – kaiken a ja o on kuitenkin se, miten hoidat ihoasi kotona eli suurimman osan vuodeesta. Tätä kirjoittaessa oli taas ihan hauska saada pieni muistutus tästä listasta ja tuotteista, joiden puoleen oman ihoni kanssa kannattaa kääntyä.

Kasvohoito itsessään oli todella miellyttävä, kattava ja ihan äärimmäisen rentouttava. No, ehkä siitä kertoo sekin, että mulla tulee mieleen kirjoittaa aiheesta vielä melkein kahden vuoden jälkeenkin.


One thought on “Dermalogica kasvohoito & Face Mapping

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s