Hyvinvointia PUR Hyvinvointikauppa Hakaniemestä

pur-hakaniemi-avajaisetpur-hakaniemi-avajaiset-001Torstai-iltana päästiin viettämään ihanan uuden PUR Hyvinvointikaupan avajaisia Hakaniemessä, jota onkin osuvasti nimitetty Kampissa sijaitsevan liikkeen pikkusisareksi. Liike on todella viihtyisä: vaaleita puupintoja, värikkäitä kaakeliyksityiskohtia, ilmavat hyllyt ja mikä ihana viherseinä! Isot ikkunat avaavat näkymät Hakaniemen vilskeeseen ja päiväsaikaan valo suorastaan tulvii sisään. Tunnelma on kotoisan lämmin.

Hakaniemen liikkeen tuotteet on kuratoitu vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tämä Hakiksen myymälä onkin erikoistunut entistä vahvemmin nimenomaan kauneuteen: valikoimasta löytyy kattavasti laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita päästä varpaisiin sekä tietenkin huolella valittuja ravintolisiä, joista osaa ei vielä muualta Suomesta edes saa. Näiden lisäksi valikoimassa on myös ihanaa kirjallisuutta (mm. Katja Kokon ja Karita Tykän teoksia), Manuka-hunajaa, raakasuklaata ja kattava valikoima erilaisia teelaatuja.

pur-skin-collagenpur-ravintolisatpur-raakasuklaatMikä parasta, uuteen myymälään avautuu myös Hyvän olon hoitola, jossa ammattitaitoiset ekokosmetologit tekevät sekä Esse- että Lakshmi- kauneushoitoja. Erityisesti tuo Esse-hoito polttelisi ihan hirmuisesti, sillä heidän probioottisista tuotteistaan olen kuullut niin paljon hyvää! Ajan voi varata myös mm. ravintoterapeutin vastaanotolle, mikäli ravintoasiat mietittyvät tai kaipaat johonkin tiettyyn ravinto-ongelmaan apua – Annika auttaa enemmän kuin mielellään!

pur-kosmetiikkapur-cimepur-hakaniemi-zaoKuten kuvista huomaa, on myymälä kosmetiikkaintoilijalle aika kiva paikka. Valikoimasta löytyy mm. Cime, Kivvi, John Masters Organics, ZAO, Zuii, i+m, Esse ja Less is More. Näin niinkuin muutaman mainitakseni. Ravintolisäpuolelta oman erityissuositukseni saa täysin luonnollinen Wild Nutrition sekä fermentoitu Living Nutrition, jotka molemmat edustavat ravintolisien uusinta uutta. Lisää kyseisistä tuotteista voi lukea aiemmista postauksistani tästä ja tästä.

PUR Hyvinvointikauppa Hakaniemi löytyy osoitteesta Hämeentie 8, Kampin myymälä sijaitsee Tavastian vieressä osoitteessa Urho Kekkosen katu 8.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s