Ripsentaivutin, joka jokaisen naisen pitäisi omistaa

Inhoan ripsentaivuttimia enkä siksi myöskään käytä niitä koskaan. Tai pitäisikö sanoa inhosin enkä käyttänyt, nimittäin nyt on löytynyt taivutin, joka tekee suorastaan taikoja ripsille ja vielä ihan muutamissa sekunneissa. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No totta se on ja olen niin iloinen, että tämän vehkeen löysin!

remigton-heated-eyelash-curlerremigton-ripsentaivutinRemingtonin Heated Eyelash Curler on pattereilla toimiva, lämpiävä ripsentaivutin, joka muistuttaa ripsiväriharjaa. Se ei kuumene polttavan kuumaksi vaan sen pitäisi olla hellävarainen ripsille eikä katkoa niitä kuten tavalliset metalliset ripsentaivuttimet yleensä tekevät. Itse en käytä tätä päivittäin, sillä toki kuumuus jossain määrin rasittaa ripsiä, mutta tätä on ihana käyttää silloin, kun haluaa erityisen näyttävät ripset. Pakkaukseen kuuluu tämä taivutin sekä pinsetit, jossa on valo. Hinta tällä setillä on omasta mielestäni ainakin ihan uskomattoman edullinen: taisin maksaa tästä 24,90€.

Alla olevassa kuvassa näette, millaisen lopputuloksen tällä saa aikaan. Kummassakin kuvassa olen ilman ripsiväriä, ero niiden välillä on ainoastaan taivutet ripset. Tykkään tuosta kauniisti kaartuvasta lopputuloksesta ihan hurjan paljon – tällä ei tule sellaisia taivutusjälkiä ripsiin vaikka kuinka yrittäisi!

remington-ripsentaivutin

Itse tykkään käyttää tätä paljaille ripsille, mutta toisin kuin yleensä ripsentaivuttimia, tätä voi halutessaan käyttää myös ripsivärin levityksen jälkeen. Kokeilin kerran ja mielestäni parempi lopputulos tulee, kun ripset taivuttaa ensin ja levittää vasta sitten ripsarin – tosin riippuu varmaan myös ripsarista, miten se käyttäytyy lämmön kanssa. Jonkin verran ripset suoristuu ripsivärin levittämisen jälkeen (en käytä vedenkestävää ripsiväriä), mutta silti luonnollisen kiva kaari kuitenkin säilyy.

ripsentaivutus-remigton

Tätä voin siis suositella kyllä ihan jokaiselle, joka haluaa nopeasti näyttävän taivutuksen ripsiin ja mikä parasta, tällä sen ehtii tehdä vaikka kiireisimpinäkin aamuina, sillä ainakin minulla jo muutamalla vedolla ripset on taipuisammat kuin IKINÄ minkään taivuttajan jäljiltä. Nerokas keksintö!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s