Täysin luonnollinen B-vitamiinilisä

wild-nutrition-b-complex-plusB-ryhmän vitamineja tarvitsemme me kaikki ja niillä on kehossamme huimasti erilaisia tehtäviä hyvinvointimme säilyttämiseksi. B-vitamiineilla on tärkeä rooli aineenvaihdunnassa ja energiantuotannossa ja niiden puute saattaa aiheuttaa esimerkiksi väsymystä ja turvotusta. Ja onhan B-vitamiinit todella tärkeitä myös esimerkiksi hiusten ja kynsien kasvun kannalta eli kyseessä on myös todellinen kauneusvitamiini.

Synteettinen ja heikkolaatuinen B-vitamiinilisä saattaa toisilla kuitenkin aiheuttaa ihoon esimerkiksi epäpuhtauksia eikä synteettisistä ainesosista valmistetut ravintolisät välttämättä imeydy kehoon kunnolla edes suurempina määrinä nautittuna. Siksi olenkin todella innoissani, että ravintolisärintamalla on alkanut uusi trendi, jossa ideana on tarjota täysin luonnollisia, täyttä ravintoa olevia ravintolisiä. Vitamiinit kasvatetaan ruoassa ja koska ne ovat tällöin oikean ravinnon muodossa, keho myös tunnistaa ne ja osaa hyödyntää ne oikealla tavalla. Esimerkiksi Living Nutritionin fermentoiduista ravintolisistä itselläni on todella positiivisia kokemuksia herkän vatsan hoidossa.

wild-nutrition-b-complex-b-vitamiiniWild Nutrition on Suomessa melko uusi, täysin luonnollisia ravintolisiä tarjoava tuotemerkki, jonka valikoima on ihan hurjan laaja – ravintolisiä löytyy laidasta laitaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Sain työni kautta maahantuojalta testiin Food-Grown® B Complex Plus -ravintolisän, joka sisältää runsaan kattauksen erilaisia B-ryhmän vitamiineja: on B2-vitamiinia, B3-vitamiinia (niasiinia), B5-vitamiinia (pantoteenihappoa),B6- ja B12- vitamiineja sekä foolihappoa (luonnossa esiintyvässä folaattimuodossa), B1-vitamiinin ja niasiini sekä mangaania ja biotiinia.

Kapseleita otetaan 2 kpl päivässä eli yksi purkki kestää suurin piirtein kuukauden päivät. Kapselit on aika isohkoja eikä niiden tuoksu ole kovin imarteleva, mutta itse en ole kokenut sitä ongelmalliseksi. Vielä en osaa kokemuksista kertoa pidemmällä aika välillä, sillä käyttökokemuksia on takana vasta liian vähän, että näkyviä tuloksia olisi nähtävissä, mutta olen kuullut tästä hyvin positiivisia käyttökokemuksia. Odotukset on siis korkealla. Aiemminkin biotiinia purkista nauttineena on ihan mahtavaa päästä kokeilemaan luonnollista biotiinia, jonka imeytyminen on parempaa ja toivottavasti myös tulokset näkyvämpiä.


3 thoughts on “Täysin luonnollinen B-vitamiinilisä

  1. Millaiset kokemukset jäi tästä tuotteesta nyt pidemmän ajan testattuasi? Mulle ei synteettiset B-Complexit oo koskaan sopineet, siksi tää kiinnostais…

    Tykkää

    1. Mä kyllä suosittelen kokeilemaan ja oon kuullut tästä (ja itse asiassa koko sarjasta) todella paljon kehuja muutenkin! Esimerkiksi sellaiset henkilöt, joilla normaalisti on synteettisistä ravintolisistä tullut esim. huono olo, on kehuneet näiden tuotteiden sopineen, kokeile siis ihmeessä! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s