Se paras ripsiväri

lumene-true-mystic-volumeOlen kokeillut todella, todella monia ripsivärejä ja kaapista niitä löytyy ihan liikaa. Kaappiin ne ovat jääneet siksi, että kokeilujen jälkeen on todennut ne hutiostoksiksi tai jos ei nyt ihan hutiostoksiksi, niin ainakin sellaisiksi, etteivät ne ole täyttäneet kriteereitäni. Harva ripsari on ja tästä johtuukin, että on suorastaan äärimmäisen harvinaista, että ostaisin samaa ripsiväriä uudestaan. Mutta arvatkaa mitä, Lumenen True Mystic Volume -ripsaria allekirjoittaneella on menossa jo kolmas hylsy. Jotain on siis tehty todella oikein.

Mikä huvittavinta, jo ensimmäisen hylsyn jälkeen ajattelin, että onpa tässä loistava ripsiväri. Silti kokeilunhaluisena kosmetiikkahamsterina ajattelin, että haluan testata jotain uutta. Taisin ostaa Essencen ripsareita ja totesin, että ei, eihän näillä saa lainkaan samanlaisia ripsiä kuin True Mysticilla. Hain siis myös Lumenen hylsyn. Toinen hylsy loppui ja olin entistä vakuuttuneempi True Mysticin tehosta. Mutta ehei, halusin jälleen antaa mahdollisuuden jollekkin toiselle ripsivärille. Tällä kertaa vuorossa oli Clarins. Se oli ihan kiva ja toimiva, mutta liian aikaa vievä kiireisiin aamuihin, jolloin haluan kuitenkin näyttävät ripset. Hain siis kolmannen True Mysticin. Toivon, että tämän loppuessa muistan, ettei niitä huteja kannata nyt enää hamstrata, jos kerta viimein lähes täydellinen ripsari on löytynyt.

Mutta tämän aasinsillan kautta itse ripsariin. Kuten sanottu, haluan ripsistäni näyttävät, toisin sanoen tuuheat ja pitkät sekä tietysti kaarevat. Haluan, että ripsiväriä voi kerrostaa runsaasti ja että lopputulos ei ole kivikova vaan joustava ja pehmeä. Haluan, että koostumus on voidemainen eikä liruisen vetinen. Inhoan vedenkestäviä ripsivärejä, mutta haluan, että ripsiväri kestää elämää. Haluan, että sitä voi lisätä vaikka kesken päivän, ilman, että lopputuloksesta tulee suttuinen. Aika paljon vaatimuksia, mutta True Mystic Volume on kuta kuinkin onnistunut täyttämään niistä jokaisen.

lumene-true-mystic-volume-ripsiväri-kokemuksialumene-true-mystic-volume-ripsiväriTällä ripsivärillä saa oikeasti todella nopeasti todella näyttävät ripset. Sitä voi kerrostaa huoletta lähes loputtomiin ja vaikka kesken päivän – lopputulos pysyy siistinä. Yksi ihana ominaisuus, mitä harvasta ripsarista löytyy, on se, että tällä saa itsestään nätisti taivutettua ripsiä ilman ripsientaivuttajaa (jota en muuten ikinä käytä). Koostumus tässä on todella voidemainen, mistä itse tykkään ihan hurjasti. Ainut ja isoin miinus True Mystic Volumen kohdalla on se, että se kuivuu todella nopeasti, mutta se on kai hinta, mikä näin voidemaisesta koostumuksesta pitää maksaa.

Tämä ripsiväri kestää hyvin päivän menot, mutta lähtee lämpimällä vedellä pestäessä helposti pois. Tästä löytyy samasta hylsystä keinot sekä pituuteen että tuuheuteen. Mikäli haluan vielä ekstranäyttävyyttä, käytän kikkaa, jonka olen todennut ihan superhyödylliseksi melkein kaikkien ripsivärien kohdalla. Saatan levittää alle jotain toista ripsiväriä ja päälle tätä. Tai saatan napata toisesta ripsiväristä harjan ja siistiä ripset. Tai saatan käyttää toisen ripsivärin harjaa toisen ripsivärin levittämiseen ja jatkaa sitten Lumenella. Kuinka milloinkin. Pointtina oli kuitenkin se, että olen löytänyt aivan uusia ominaisuuksia myös niistä huonommista ripsiväreistä, kun olen käyttänyt toista harjaa. Itselläni on nimittäin tullut ainakin todella usein vastaan tilanne, jossa itse ripsiväri on huono, mutta harja hyvä tai toisin päin. Silloin kannattaa hieman improvisoida. 🙂

Senkin osalta tämä True Mystic Volume on harvinainen omalla kohdallani, että saatan käyttää ripsivärinä ainoastaan tätä – yleensä, kun käytän vähintään kahta, yleensä kolme eri ripsiväriä halutun lopputuloksen saamiseen. Täältä suunnalta tämä ihanuus saa siis täydet kymmenen pistettä ja tulee varmasti jäämään meikkipussiini – ehkä kolmas kerta sanoi tällä kertaa toden!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s