Herkän vatsan pelastaja

living-nutritionHerkkävatsaiset huomio, tämä on teille! Kirjoitin aikaisemmin pienen esittelyn Living Nutrition tuotteista ja kerroin palaavani aiheeseen sen jälkeen, kun olen niitä riittävän pitkään kokeillut. Näin reilun kuukauden jälkeen koen, että minulla on omalta osaltani riittävän painava mielipide erityisesti toisesta testaamastani tuotteesta, nimittäin Candi-X:stä. Käväisin itse asiassa ostamassa jo toisenkin purkin sitä, sen verran vakuuttunut olen.

Kyseessä on siis laadukas ravintolisä, joka tasapainottaa ja harmonisoi ruuansulatuskanavan bakteerikannan sopien erityisesti hiivan ja parasiittien häätöön. Se tuo luonnollisella tavalla tukea ruuansulatuskanavan mikroflooran yhdenmukaistukseen ja sisältää runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita. Eläviä mikro-organismikantoja siitä löytyy jopa 8 kappaletta.

living-nutrition-candi-xliving-nutrition-candi-x-2

Purkin avatessa nenään kantautuu jännittävä tuoksu. Miksi tästä tuoksusta tulee mieleen pizza tai ylipäätään joku ruoka? No, se selviää hyvinkin pian vilkaistessa ainesosia. Candi-X sisältää mm. oreganoa, timjamia ja valkosipulia ja myös tuoksu on sen mukainen. Aluksi kauhistelin tuoksua, lopulta aloin jopa tykkäämään vahvasta mausteisesta tuoksusta.

Jo muutaman päivän käytön jälkeen olo oli jotenkin huomattavasti parempi: pömppisturvotus alkoi kadota, vatsa oli rauhallisempi. Vaikutti lupaavalta, mutta en uskaltanut olla vielä kovin toiveikas, sillä moni tuote on alussa vaikuttanut lupaavalta ja lopulta osoittaunut ns. turhaksi (eli sellaiseksi, joka ei muuta herkkisvatsani käyttäytymistä mitenkään). Toisin kuitenkin kävi. Pidempään kapseleita syötyäni kiinnitin huomiota siihen, että sain syödä huomattavasti rennommin ilman itselleni normaaleja sivuoireita kuten vatsakipua, turvotusta… Siis myös sellaisia ruokia, joihin vatsani lähes poikkeuksetta reagoi. En muista, että vatsani olisi juuri koskaan aikuisiällä voinut näin hyvin, näin pitkään. Tuntui ihanalta syödä ilman jatkuvaa murhetta ”seurauksista”. Olin ilmeisesti vihdoinkin saanut suolistoni kuntoon, jolloin se ei myöskään reagoi kaikkeen niin herkästi. Itse asiassa tätä Candi X -ravintolisää suositellaan oikeasti syömään kuurina, mutta oma herkkisvatsani tuntuu kaipaavan tätä säännöllisesti – täytynee siis vähintäänkin uusia kuuri sopivin väliajoin.

living-nutrition-your-flora

Toinen tuote, jota olen tässä testaillut on myöskin Living Nutritionin käsialaa, nimittäin Your Flora. Your Flora haastaa perinteiset maitohappobakteerivalmisteet sisältäen muun muassa soijapapua, baobabia, artisokkaa ja sikurijuurta. Your Florassa tuoksu ei ole niin voimakas kuin edellä mainitussa, onhan ainesosatkin hyvin erilaiset. Myös tästä kaverista vatsani tuntuu kuitenkin tykkäävän, tosin Your Floraa en ole syönyt vielä niin pitkään kuin Candi X :ää, joten en uskalla vielä samanlaisia ylistyssanoja tästä kirjoittaa. Kuitenkin tältä fiilispohjalta sanoisin, ettei Your Flora yksinään tuo omalla kohdallani samanlaisia tuloksia kuin Candi X, mutta yhdessä ne toimivat oikein loistavasti.

living-nutrition-3

Ei varmaan liene epäselvää, että aion ehdottomasti jatkaa näiden (erityisesti Candi X:n) käyttöä jatkossakin, sillä näin kovin herkkävatsaisena voin sanoa, että yksi parhaimpia tunteita on se, ettei tarvitse jatkuvasti kärsiä vatsakivuista ja miettiä ruokavalintojaan. Suoliston hyvinvointi on kuitenkin koko terveyden perusta, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Sen huomaa kyllä omassa olossaan.

Tällä hetkellä Suomessa tuotteita saa ainoastaan PUR Hyvinvointikaupasta (niin kivijalkamyymälöistä Helsingistä kuin verkkokaupastakin), joten mikäli kiinnostus heräsi, suosittelen suuntaamaan sinne!


2 thoughts on “Herkän vatsan pelastaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s