Fermentoidut ravintolisät + alennuskoodi

living_nutrition_ravintolisätFermentoidut ravintolisät taitavat olla vielä aika monelle melko vieras käsite, mutta uskoisin, että haluatte varmastikin tietää niistä lisää. Kaikki, jotka ravintolisiä syövät, haluavat varmasti, että ne myös imeytyvät kehon hyödynnettäväksi mahdollisimman hyvin, jolloin ne myös tehoavat todennäköisemmin toivotulla tavalla. Fermontoitujen ravintolisien imeytyvyys on huomattavasti parempi kuin synteettisten tai osittain synteettisten ravintolisien. Sain ihanasta PUR-kaupasta testiin pari lupaavalta vaikuttavaa tuotetta heidän uutuussarjastaan Living Nutrition, jossa ravintolisät on fermentoitu kefiirillä ja kombuchalla, joiden ravintoarvo on todella korkea. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kuusi laadukasta tuotetta, jotka eivät sisällä lainkaan lisäaineita.

fermentoidut_ravintolisätLiving Nutrition hyödyntää uniikkia kefir-kombucha fermentointimenetelmää muuntaakseen joukon ruoka-aineita ja yrttejä ravinto-aineiden, entsyymien ja mikro-organismien eläväksi kokonaisuudeksi. Sen sijaan että yritettäisiin tiivistää yhteen kapseliin mahdollisimman paljon ravinteita, näissä kapseleissa tämä ajatus käännetäänkin nurin päin fermentoimalla ravintoaineet. Fermentoinnin ansiosta elävä, ravinteiden monipuolinen yhdistelmä on helposti imeytyvässä muodossa, keho tunnistaa ne ja hyödyntää niitä parhaansa mukaan.

Living Nutrition Candi-XLiving Nutrition Your FloraValitsin sarjasta suoliston ja vatsan hyvinvointiin keskittyvät tuotteet Candi-X sekä Your Flora. Candi-X on suunniteltu tasapainottamaan ja harmonisoimaan ruuansulatuskanavan bakteerikannan. Se tuo luonnollista tukea mikroflooran yhdenmukaistukseen eli muun muassa hiivan häätämiseen. Your Flora puolestaan tukee suoliston bakteeritasapainoa ja auttaa mikro-orgasmeja voimaan hyvin suolistossa. Se sisältää mm. artisokan lehteä, baobabia, sikurijuurta ja soijapapua.

Olen aina ollut sellainen herkkisvatsa, että mielenkiinto heräsi samantien näistä tuotteista kuultuani. Suolisto on kuitenkin oikeastaan kaiken terveyden perusta vaikuttaen ravintoaineiden imeytymiseen, mielialaan jne. Ellei se ole kunnossa, ei oikein mikään muukaan voi niin hyvin kuin olisi mahdollista. Lähdenkin siis äärimmäisen suurella mielenkiinnolla testamaan, miten nämä käytännössä tehoavat ja toivon, että löytäisin näistä uudet luottotuotteet itselleni. Palataan asiaan heinäkuussa!

PS. Kannattaa käydä kurkkaamassa myös Katja Kokon kirjoittama mielenkiintoinen postaus samaisista tuotteista, sieltä löytyy myös -20% alennuskoodi PURin verkkokauppaan!


One thought on “Fermentoidut ravintolisät + alennuskoodi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s