EVO Fabuloso – se paras hopeahoitoaine

Balayge_hairEsittelen parhaan kohdalleni osuneen hopeatuotteen hiuksille ikinä. Itsehän en siis ole blondi, mutta tumman seasta löytyy tällä hetkellä melko paljon vaaleita raitoja, joita tykkään kirkastaa hopeatuotteilla. Ja tällä pian esittelemälläni kombolla olen saanut todella hyvän lopputuloksen aikaan puhumattakaan siitä, että sain pelastettua näiden (sekä auringon) avulla oranssiksi muuttuneet raidat. Tästä myöhemmin lisää…

Mutta nyt siihen maailman parhaimpaan hopeahoitoaineeseen. Kampaajani suositteli tätä minulle, sillä halusin viileämmän, mutten hopeaan, siniseen tai harmaaseen taittavaa lopputulosta. EVO Fabuloso Platinum Blonde on paitsi aivan loistava keltaista taittavilta ominaisuuksiltaan, myös aivan mielettömän hyvä (ellei paras) hoitoaine itsessään. Lopputuloksesta tulee ihanan sileä, mutta tuuhea ja tämä jos joku tuoksuu aivan ihanalta. Mikä tärkeintä, pigmenttiä löytyy erinomaisesti. Se, miksi hopeahoitoaineita kannattaa suosia hopeashampoon sijasta, on juuri siinä, että ne ovat hoitavampia eikä niiden teho mene viemäristä alas samalla tavalla kuin hopeashampoilla on tapana. Kampaajani kertoi, että tässä hoitoaineessa pigmentti kiinnittyy hiukseen sähkövarauksen avulla, minkä vuoksi se on todella tehokas. Ja sitä se todella on!

evo fabulosoEhdoton plussa EVOn kohdalla tulee siitä, että kyseiset tuotteet kunnioittavat luontoa ja ne ovat ihanan persoonallisia, hauskojakin. Niistä on karsittu pois kaikki tarpeeton ja raaka-aineet on poimittu luonnosta niin pitkälle kuin se on järkevää ilman, että tuotteen ominaisuudet tai luonto kärsivät siitä – mukana ei siis ole lainkaan sulfaatteja, parabeeneja, propyleeni glygolia tai hiukseen kerrostuvia silikoneja. Pakkaukset on myös valmistettu kierrätysmateriaalista eikä tuotekehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

IMG_1988Sitten siihen tarinaan. Päätin yhtenä iltana alkukeväästä, että haluan lisää vaaleita raitoja, mutta koska hiuksissani oli raitoja jo valmiiksi, en uskaltanut pitää vaalennusainetta riittävän pitkään vaikuttamassa ja kuten arvata saattaa, lopputuloksena oli sitten juuresta oranssit hiukset. Jipei! Inhosin niitä. Ahkeralla taittamisella lopputulos on tällä hetkellä sellainen kuin halusinkin, toki se vaati aikaa ja vaivaa. Mitäkö sitten tein? Annoin tämän EVOn hopeahoitoaineen vaikuttaa suht pitkiä aikoja (olin niin kiitollinen, että se oli kaapissa), käytin sitä usein ja välillä lämmitin hiustenkuivaajalla tai laitoin sen saunaan vaikuttamaan. Välillä otin mukaan myös tehokkaan hopeashampoon (Matrix So Silver) ja käytin molempia. Tämän lisäksi aurinko on viimeisen kuukauden aikana viimeistellyt lopputuloksen. Ylläpitämiseen käytän tällä hetkellä tuota yllämainittua komboa aina kun hiukset on freesauksen tarpeessa ja se on toiminut hyvin. Tuo Matrixin So Silver on myöskin pigmentiltään voimakas ja paras testaamani hopeashampoo, mutta useammin käytettynä se alkaa kyllä taittaa hopeaan/harmaaseen, minkä vuoksi käytänkin sitä vain silloin tällöin. Hiuksista tulee sen jäljiltä aika narskuvat eli hoitoaine tosiaan tulee tarpeeseen.

Suomessa EVO on vielä aika tuntematon brändi, mutta näillä spekseillä en epäile yhtään, etteikö se valtaisi markkinoita enemmänkin. Tältä suunnalta siis ehdottomat suositukset!


One thought on “EVO Fabuloso – se paras hopeahoitoaine

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s